Ακράτεια

Η ακράτεια είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που εμφανίζεται τουλάχιστον 1 φορά στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων και ειδικά στις γυναίκες. Στατιστικά τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που παρουσιάζουν ακράτεια ούρων, δεν κάνουν καμία ενέργεια για να την αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν όμως, προϊόντα που μπορούν πραγματικά να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη.

Η greengreen προσφέρει προϊόντα για την ακράτεια που έχουν διακριθεί για την αποτελεσματικότητα και την διακριτικότητα τους.  Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι ακράτεια. Ανάλογα με τον κάθε τύπο, συστήνεται και μια διαφορετική λύση. Στο blog μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να εντοπίσετε τον τύπο ακράτειας για το άτομο που ψάχνετε μια λύση. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλήξετε στα προϊόντα που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τέλος, για όποια διευκρίνηση ή πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η greengreen ενθαρρύνει πάντα όλους όσους αντιμετωπίζουν ακράτεια ούρων, να συμβουλευτούν τον γιατρό τους. Πρόκειται για ένα θέμα αντιμετωπίσιμο, μην το αμελείτε.

Ακράτεια
Φίλτρα Αναζήτησης

Βλέπετε 1–12 απο 22 αποτέλεσματα

Φίλτρα Αναζήτησης

Βλέπετε 1–12 απο 22 αποτέλεσματα