Ακράτεια Ούρων και Υγιεινή

Προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η η Ακράτεια Ούρων

Πολύ συχνά , όταν είμαστε αντιμέτωποι με ακράτεια , μπορούμε να προσβληθούμε από μια σειρά από άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την ακράτεια . Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η υγρασία παγιδεύεται από το δέρμα μας , και αυτό οδηγεί σε όλα τα είδη των προβλημάτων , συμπεριλαμβανομένης της δερματίτιδας ακράτειας , βακτηριακή λοίμωξη , αποδυνάμωση του δέρματος λόγω της υπερ-υγρασίας, μυκητιασική λοίμωξη κι έκθεση στην αμμωνία των ούρων που καίει το δέρμα . Αυτά τα προβλήματα μας κάνουν να υποφέρουμε από ερεθισμό και πόνο, ή μπορεί πραγματικά να απειλούν την υγεία μας. Γι΄αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντική η υγιεινή της ακράτειας για την υγεία και την άνεση μας. Αν δεν κρατήσουμε τον εαυτό μας καθαρό και στεγνό , το δέρμα μας γίνεται εύθραυστο , και αυτό το καθιστά σε μαγνήτη για πληγές και μολύνσεις .

Τί πρέπει να κάνουμε για να Προστατεύσουμε την Επιδερμίδα μας από Φλεγμονές και Λοιμώξεις

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να προλάβουμε τις φλεγμονές και τις λοιμώξεις απλώς ακολουθώντας κάποιους κανόνες υγιεινής.

Αλλάζουμε συχνά τα απορροφητικά προϊόντα ακράτειας που φοράμε

Οι πάνες ή τα εσώρουχα ακράτειας  που φοράτε θα πρέπει να αλλάζονται μόλις βραχούν για να μην ερεθίσει η υγρασία το δέρμα σας. Η ποιότητα των εσωρούχων που φοράτε θα πρέπει να είναι τέτοια  που να διώχνει την υγρασία μακριά αμέσως,  έτσι ώστε, όσο είναι δυνατόν, να μην έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Ευτυχώς τα Γυναικεία και τα Αντρικά Εσώρουχα Ακράτειας Wearever είναι φτιαγμένα με αυτό το χαρακτηριστικό!

Πλένεστε συχνά

Όταν  έχετε διαρροή ούρων, δεν πρέπει μόνο να αλλάζετε πάνα, αλλά πρέπει επίσης να πλένετε την περιοχή για να αποφύγετε πιθανό ερεθισμό της ευαίσθητης περιοχής.

Χρησιμοποιήστε κρέμα ή αλοιφή που προστατεύει από την υγρασία

Χρησιμοποιώντας μια κρέμα ή αλοιφή θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της έκθεσης του δέρματος στην υγρασία και στην πρόληψη της δερματίτιδας ακράτειας, η οποία μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί μετά την έναρξη της. Στο www.greengreen.gr θα βρείτε τα πάντα για την καλύτερη ζωή με την ακράτεια

Πλένετε τα Χέρια σας Πριν και Μετά το Άλλαγμα

Για να αποφύγετε πιθανές μολύνσεις από βακτήρια και μύκητες, θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας πριν και μετά το άλλαγμα. Έτσι, δεν θα μεταφέρετε βακτήρια στο υπόλοιπο σώμα σας ή στους δικούς σας ανθρώπους.

Χρησιμοποιείτε ειδικά καθαριστικά για την Ακράτεια

Όταν πλένεστε μόνο με νερό και σαπούνι, μπορεί να δημιουργηθεί ξηρασία στην περιοχή.  Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ειδικά καθαριστικά για την ακράτεια, τα οποία έχουν ενυδατικά συστατικά και ισορροπημένο pH. Στο www.greengreen.gr θα βρείτε τα πάντα για την καλύτερη ζωή με την ακράτεια

Μιλήστε με γιατρό για την Ακράτεια

Η Ακράτεια Ούρων συχνά είναι θεραπεύσιμη, γι΄αυτό είναι σωστό να μιλήσετε με τον γιατρό για το πρόβλημα σας. Μπορεί να σας δώσει θεραπεία, οδηγίες διατροφής, ή οτιδήποτε μπορεί να σας ανακουφίσει από τα συμπτώματα. Η ακράτεια ούρων είναι ένα κοινό πρόβλημα και δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε να μιλήσουμε στον ειδικό γιατρό. 

Πίσω