4 προϊόντα για να έχετε πάντα στην τσάντα σας το καλοκαίρι

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για προϊόντα που πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας;
Πολλοί θα έλεγαν φορτιστή κινητού, στυλό, αναπτήρα. Σε αυτό το άρθρο όμως, δεν θα μιλήσουμε για κοινά προϊόντα. Θα αναφερθούμε σε προϊόντα που είναι χρήσιμα σε καθημερινή χρήση και μας λύνουν τα χέρια σε άβολες στιγμές. Πρόκειται για έξυπνα προϊόντα που πολύ πιθανόν δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη τους. Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα, που θα τα δούμε μαζί σε αυτήν την λίστα.

Ας δούμε λοιπόν 4 προϊόντα που προτείνουμε να έχουμε πάντα στην τσάντα μας:


   1. Βουρτσάκια οδοντικού καθαρισμού Quit® Brush Sticks

- Να κεράσουμε γλυκό;
- Όχι έχω πλύνει τα δόντια μου τώρα.
Εντάξει, αυτό είναι ψέμα, ποτέ δεν έχει συμβεί ο παραπάνω διάλογος. Αλλά πιθανόν ακόμα κι αν πάντα είμαστε πρόθυμοι για γλυκό ή φαγητό και δεν θέλουμε ποτέ να το αρνηθούμε όταν μας προσφέρεται, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα μας άρεσε να είχαμε την δυνατότητα αμέσως μετά να πλύνουμε τα δόντια μας. Έχει συμβεί σε όλους μας.  Είμαστε σε μια επίσκεψη, μας κερνάνε μια λιχουδιά, ανησυχούμε μήπως έχει κολλήσει κάτι στα δόντια μας. Το ίδιο, με το μεσημεριανό παρουσία συναδέλφων στον εργασιακό μας χώρο, σε ένα επαγγελματικό δείπνο, ή ακόμα και σε πιο προσωπικές στιγμές, όπως σε ένα ραντεβού. Γενικότερα αναφερόμαστε σε στιγμές που τρώμε εκτός σπιτιού, και διστάζουμε να χαμογελάσουμε.


Την εύκολη λύση δίνουν τα βουρτσάκια οδοντικού καθαρισμού Quit® Brush Sticks. Αφαιρούν την πλάκα και τα υπολείμματα τροφών ανάμεσα στα δόντια. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια είναι εμποτισμένα  με φθόριο και ξυλιτόλη και φτάνουν ακόμα βαθύτερα από τα συνηθισμένα βουρτσάκια, χωρίς να πληγώνουν τα ούλα. Προσφέρονται σε πακέτο των 96 για μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Τα έχετε στην τσάντα σας και τα χρησιμοποιείτε παντού και πάντα.


Συσκευασία: 96 βουρτσάκια
Τιμή: 12,00€

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 

 

    2. Υγρό γάντι για καθαρισμό σώματος επί τόπου

Κυρίως τώρα το καλοκαίρι, σκεφτείτε πόσες φορές ιδρώνουμε και νιώθουμε τα ρούχα μας να κολλάνε πάνω μας. Σκεφτείτε πόσες φορές θα μας άρεσε να κάναμε ένα ντους αλλά η στιγμή και οι περιστάσεις δεν μας το επιτρέπουν, και πρέπει να περιμένουμε να γυρίσουμε σπίτι.


Με το υγρό γάντι για καθαρισμό σώματος, μπορούμε να καθαριστούμε όπου κι αν βρισκόμαστε! Πρόκειται για μια υγιεινή καθαριότητα χωρίς τη χρήση νερού. Απαλό υφασμάτινο πανί, αγκαλιάζει όλη την παλάμη. Είναι εμποτισμένο με καθαριστικά κι ενυδατικά συστατικά, για να το περάσετε απαλά από όλο το σώμα και να προσφέρει ένα ευχάριστο καθάρισμα χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι πραγματικά εύχρηστο και επιπλέον δερματολογικά ελεγμένο.


Συσκευασία: 8 υγρο-γάντια
Τιμή: 6,00€

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 

    3. Σκουφάκι στεγνού λουσίματος Shampoo Cup

Πόσες φορές έχουμε την ανάγκη να λουστούμε αλλά δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες... Μπορεί να είμαστε στο γραφείο, ή να τρέχουμε με υποχρεώσεις όλη μέρα, ή να πρέπει ξαφνικά να βγούμε, τα μαλλιά μας να είναι λαδωμένα και να μην προλαβαίνουμε να λουστούμε και να τα στεγνώσουμε.  


Σας παρουσιάζουμε το σκουφάκι τσάντας για στεγνό λούσιμο. Το έχετε στην τσάντα σας, κι όταν θέλετε να λουστείτε, το τοποθετείτε στο κεφάλι σας και κάνετε μαλάξεις με απαλές κινήσεις. Το σκουφί έχει στο εσωτερικό του ειδική σκόνη που ενεργοποιείται με την τριβή και καθαρίζει τα μαλλιά. Το υλικό της σκόνης είναι φυτικό και δεν περιέχει χημικά. Προσφέρει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ταυτόχρονα είναι 100% υγιεινό.

Συσκευασία: 1 σκουφάκι
Τιμή: 8,00€

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ


   4. Υγρά μαντηλάκια τουαλέτας + αντιμικροβιακά

Η επίσκεψη στην τουαλέτα είναι μια ανθρώπινη ανάγκη που δυστυχώς δε μπορούμε να ελέγξουμε πάντα. Όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, στο ταξίδι ή όπου αλλού η φυσική αυτή ανάγκη γίνεται πρόβλημα όταν δεν μπορούμε να πλυθούμε. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αναγνώστες που έχουν περάσει στη ζωή τους περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού λόγω εργασίας, ξέρουμε πως  κατανοούν καλύτερα τι είναι μια έκτακτη ανάγκη.
Μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα υπάρχουν αρκετά στην αγορά. Για όσους δίνουν ιδιάζουσα σημασία στην υγιεινή όμως, έχουμε μια πιο ισχυρά υγιεινή πρόταση. Τα Sanifresh Αntibacterial με ιδιότητες δροσιάς κι αντιμικροβιακή δράση, είναι τα μοναδικά αντιμικροβιακά υγρομάντηλα που σας προσφέρουν τέλεια ενυδάτωση και προστασία από τα μικρόβια. Καθαρίζουν τέλεια, δροσίζουν κι ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή. Προστατεύουν από φαγούρα κι αιμορροΐδες. Είναι φυτικής προέλευσης, από αλόη και δεν περιέχουν χημικά.

Συσκευασία: 70 υγρο-μάντηλα
Τιμή: 4,00€

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Πίσω