Πείτε αντίο στις λευκές τρίχες μια και καλή!

Τα λευκά μαλλιά είναι τα πρώτα σημάδια ωριμότητας και συνήθως εμφανίζονται γύρω στα τριάντα.  Η πρώτη αντίδραση στην εμφάνιση των πρώτων λευκών είναι συνήθως η επίσκεψη στο κομμωτήριο και η επιθυμία για άμεση κάλυψη τους.

Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας;

Σύμφωνα με του επιστήμονες, το πόσο νωρίς θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας εξαρτάται κυρίως από γενετικούς παράγοντες και κληρονομικότητα.  Το αρχικό μας  χρώμα καθορίζεται από τα μελανοκύτταρα, τα οποία είναι κύτταρα που παράγουν χρωστικές ουσίες και αν πάθουν κάποια βλάβη, λόγω γήρανσης ή κάποιας ασθένειας παύουν να λειτουργούν σωστά.

Εξωτερικοί λόγοι που μπορεί να συμβάλλουν στο πρόωρο γκριζάρισμα, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς  είναι οι ακόλουθοι:

  • Το Κάπνισμα
  • Το άγχος
  • Η Έλλειψη βιταμίνης Β12
  • Το Υπεροξείδιο του υδρογόνου
  • Η παχυσαρκία
  • Κάποιες διαταραχές του θυρεοειδούς, η αναιμία και η λεύκη

Μπορώ να επαναφέρω το αρχικό χρώμα στα μαλλιά μου;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι! Η Bioloire Η-4 για άντρες και η Bioloire H-4 για γυναίκες, είναι μια λοσιόν επαναφοράς του αρχικού χρώματος  της τρίχας με συστατικά που ενεργοποιούν την μελανίνη που βρίσκεται στους θύλακες της .


                       

Πόσος χρόνος χρειάζεται για εμφανή αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από τακτική επάλειψη της λοσιόν, εμφανίζονται μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες . Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά, ενώ  πρέπει να σημειώσουμε πως ο οργανισμός και η κληρονομικότητα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στον χρόνο εμφάνισης των πρώτων αποτελεσμάτων. 

Ποια είναι τα συστατικά της Bioloire;

Τα συστατικά της Bioloire είναι το Esculin, ένα φυτικό εκχύλισμα από αγριοκάστανο που τονώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού, η  Provitamin B5 (Sorbitol) που εισχωρεί βαθιά στις ρίζες και διορθώνει τις τρίχες που έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και το  Elemental sulphur (Sulfur) που δυναμώνει την κερατίνη και τα πολύτιμα συστατικά που περιποιούνται και δυναμώνουν τα μαλλιά.

Σημαντικές Πληροφορίες

·         Το Bioloire δεν είναι βαφή

·         Είναι άοσμη και άχρωμη

·         Είναι φυσικό προϊόν

·         Είναι ένα κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, με έγκριση ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση

·         Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

 

Πίσω