Μόνιμη αφαίρεση κρεατοελιών! Υπάρχει τρόπος!

Τι είναι οι κρεατοελιές;

Οι κρεατοελιές ή αλλιώς Ακροχορδώνες, είναι καλοήθη θηλώματα που αποτελούνται από λιποκύτταρα, νευρικά κύτταρα και ίνες και καλύπτονται από δέρμα. Είναι εντελώς ανώδυνα, ενώ δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας.

Πρέπει να βγάλω τις κρεατοελιές μου;

Πολλές φορές, οι κρεατοελιές βρίσκονται σε τέτοια σημεία του σώματός μας που δεν αποτελούν πρόβλημα στην καθημερινότητά μας. Η επιθυμία για την αφαίρεση τους είναι τις περισσότερες φορές για αισθητικούς λόγους ή εάν βρίσκονται σε σημεία που δυσκολεύουν την κίνηση.

Πως φεύγουν οι κρεατοελιές;

Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο, θα ανακαλύψει πολλούς φυσικούς τρόπους για την αφαίρεση κρεατοελιών, με προϊόντα όπως  το έλαιο τεϊόδεντρου, το καστορέλαιο, το μηλόξυδο, ο χυμός λεμονιού, η φλούδα μπανάνας, το σκόρδο και η αλόη, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν το χειρουργικό νυστέρι για την άμεση απαλλαγή από αυτές.  Αν όμως επιθυμείτε γρήγορα αποτελέσματα, χωρίς  χειρουργεία, η λοσιόν Thuja Skin Care Fluid, της Medosan,  είναι η απάντηση.

Τι είναι η Thuja Skin Care Fluid;

H Thuja Skin Care Fluid, είναι μια λοσιόν με εκχύλισμα αιθέριου ελαίου από Thuja Orientalis (κωνοφόρο δέντρο γνωστό ως κινέζικη τούγια), ευκαλύπτου, tea tree και pepper mint, συστατικά γνωστά για τις αντισηπτικές τους ιδιότητες. Βοηθάει στην μόνιμη και ανώδυνη αφαίρεση κρεατοελιών, χωρίς πόνο και την χρήση χημικών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί από άντρες και γυναίκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως χρησιμοποιώ το Thuja Skin Care Fluid;

Με το ειδικό πινελάκι που διαθέτει το προϊόν, κάντε επάλειψη πάνω στην κρεατοελιά πρωί – βράδυ, καλύπτοντας την περιοχή με ένα τσιρότο.  Είναι σημαντικό να απορροφηθούν τα έλαια από το δέρμα, καθώς αυτό αποξηραίνει την κρεατοελιά, η οποία πέφτει μόνη της. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως αυτές δεν επανεμφανίζονται, ενώ δεν μένουν σημάδια.

Σημαντικές πληροφορίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες της παραγωγού Medosan θα χρειαστούν τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα.

 

Προσοχή! Για ασφαλή διάγνωση και θεραπεία όλων των προβλημάτων και προεξοχών του δέρματος απαραίτητη είναι η εκτίμηση από δερματολόγο. Το Skincare Fluid της Medosan δεν είναι φάρμακο και δεν αποτελεί θεραπεία. Περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Πίσω