Χάστε κιλά με ANANAS

Όχι, δεν μιλάμε για την γνωστή «δίαιτα του ανανά», αλλά για τις κάψουλες ANANAS της Medosan, που περιέχουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που περιέχονται στο εξωτικό αυτό φρούτο και που πραγματικά βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας, άρα και στην απώλεια βάρους.

Γιατί παχαίνουμε;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να παχαίνουμε. Αφού αποκλείσουμε τους ιατρικούς λόγους (ορμονολογικές μεταβολές κτλ.), για τους οποίους καλό είναι να συμβουλευτούμε κάποιον γιατρό, οι πιο συχνές αιτίες οφείλονται σε μικρές καθημερινές συνήθειες που δυσχεραίνουν κάθε προσπάθεια αδυνατίσματος.

Πώς να χάσω βάρος;

Η διατροφή παίζει ίσως τον σημαντικότερο ρόλο, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Η ποιότητα των φαγητών που τρώμε σε συνδυασμό με την ποσότητα, είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους. Οι επεξεργασμένες τροφές και η έλλειψη της συνιστώμενης ποσότητας φρούτων και λαχανικών στην διατροφή μας, οδηγούν σε ανεπάρκεια σε σημαντικές βιταμίνες προκαλώντας προβλήματα όχι μόνο στο βάρος μας, αλλά και στην υγεία μας συνολικά.  

Το πρωινό που είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, δεν πρέπει να παραλείπεται, ενώ καλό είναι να αποφεύγεται το φαγητό λίγο πριν τον ύπνο.

Σε συνδυασμό με την διατροφή, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις ευεργετικές ιδιότητες της άσκησης δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.  Πέραν από το κάψιμο θερμίδων, η γυμναστική μας γεμίζει ενέργεια και ευεξία, ενώ κάποιοι τύποι ασκήσεων βοηθούν στην πρόληψη προβλημάτων υγείας.

Τέλος, οι ποσότητες νερού που πίνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού μας. (Για να δείτε πόσο νερό πρέπει να καταναλώνετε κατά την διάρκεια της ημέρας, πατήστε εδώ )

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να χάσω κιλά;

Στο κάψιμο των περιττών κιλών, με την βοήθεια, φυσικά, μιας ισορροπημένης διατροφής, έρχονται να μας βοηθήσουν οι κάψουλές ANANAS της Medosan, με  βρωμαλαϊνη (bromeline) και  ινουλίνη (inuline).  Τα ενεργά αυτά ένζυμα, δρουν σε όλο το σώμα και αυξάνουν τον ρυθμό με τον οποίο καίγονται οι θερμίδες σε διάστημα 30 ημερών, βοηθώντας στην ταχύτερη απώλεια βάρους.

Συνιστώμενη δόση: Δύο κάψουλες την ημέρα, μία πριν από κάθε κυρίως γεύμα.

Συστατικά:

Inulin, capsule (gelatine), pineapple powder (16%), bromelain (on maltodex-

trin), L-ascorbic acid (vitamin C), zinc gluconate, nicotinamide, anti-caking

agent (magnesium salts of fatty acids), calcium-D-pantothenate, pyridoxine

hydrochloride (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), thiamin hydrochloride

(vitamin B1).

Συσκευασία: κουτί με 60 κάψουλες

Σημείωση: Οι κάψουλες αδυνατίσματος βοηθούν στο αδυνάτισμα υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε διατροφικές υπερβολές και έχετε την έγκριση του γιατρού σας. Οι κάψουλες ANANAS έχουν επιστημονικά ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας στην Δυτική Ευρώπη.

 

Πίσω