Κάμπινγκ και προσωπική υγιεινή: Οι 4 Λύσεις που δεν είχες σκεφτεί

Το κάμπινγκ έχει συνδεθεί με τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, την ελευθερία, την ηρεμία και την επαφή με την φύση. Οι περισσότεροι που δοκιμάζουν αυτού του είδους τις διακοπές, γίνονται λάτρεις του, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που τολμούν και το ελεύθερο κάμπινγκ, παρά τις όποιες δυσκολίες του. 

Παρόλο που η επαφή με την φύση και η απόλυτη ηρεμία ακούγονται ειδυλλιακά, οι συνθήκες υγιεινής είναι συχνά ένας βασικός, ανασταλτικός παράγοντας που εμποδίζει πολλούς από το να το πάρουν απόφαση. Η αλήθεια είναι όμως πως υπάρχουν πολλές εύκολες, οικονομικές και οικολογικές λύσεις για να φροντίσουμε την υγιεινή μας όταν είναι δύσκολη η πρόσβαση σε νερό, είτε όταν πρόκειται για κάμπινγκ είτε όταν πρόκειται για πολύωρα ταξίδια.

Αντισηπτικά μαντηλάκια

Είναι κοινό μυστικό πως χωρίς υγρά, αντιβακτηριακά μαντηλάκια, η καθημερινότητα μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολη. Στο κάμπινγκ όμως και γενικότερα στα ταξίδια είναι τουλάχιστον απαραίτητα, καθώς είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση φρεσκάδας και καθαριότητας. Τα Sidifresh Antibacterial  είναι αντιβακτηριακά μαντηλάκια, κατασκευασμένα στην Ελλάδα και είναι ειδικά μελετημένα για απόλυτα αποτελεσματική καθαριότητα, προστασία και υγιεινή, με φυσικά συστατικά όπως η αλόη, το έλαιο τεϊόδεντρου και το πρασινο τσαι. Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας πάντα και παντού, ως μια γρήγορη λύση. 

Ξηρό Σαμπουάν και αφρόλουτρο για πλύσιμο χωρίς νερό. 

Τα ξηρά σαμπουάν έχουν φέρει την επανάσταση στην καθαριότητα χωρίς την χρήση νερού. Πολλές φορές, όταν κάποιος επιλεγεί το κάμπινγκ για τις διακοπές τοτε, πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλες τις περιπτώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που παρόλο που το κάμπινγκ είναι οργανωμένο, η πρόσβαση σε νερό δεν είναι εφικτή.  Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω λειψυδρίας, το οποίο είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στα νησιά. Για να έχετε πάντα μια λύση όταν δεν υπάρχει νερό, πρέπει να εξοπλιστείτε με το κατάλληλο προϊόν , το οποίο δεν είναι άλλο από το Hair and Body Wash, της Abena. 

Η εταιρεία Abena, πάει την καθαριότητα χωρίς νερό ένα βήμα παραπέρα με το Hair and Body Wash, όπου ένα προϊόν είναι κατάλληλο για τα μαλλιά αλλά και το σώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο συχνά θέλετε, ενώ η αίσθηση που αφήνει είναι αυτή της απόλυτης καθαριότητας. 

Βάλτε μια ποσότητα που αντιστοιχεί με μισή κουταλιά του γλυκού στα χέρια σας ή κατευθείαν στα μαλλιά σας ή στο σώμα σας. Κάντε κυκλικές κινήσεις με την χρήση μιας πετσέτας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχετε καθαρά μαλλιά χωρίς ίχνος λιπαρότητας, ενώ θα νιώθετε το δέρμα σας, φρέσκο και αναζωογονημένο. 

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και για το σώμα σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ με την πετσέτα το προϊόν πάνω στο δέρμα σας, και σκουπίστε τον ελαφρύ αφρό που θα προκληθεί. 

Σκουφί Στεγνού λουσίματος. 

Το σκουφί στεγνού λουσίματος είναι άλλη μια νέα και πρακτική λύση για καθαρά μαλλιά σε συνθήκες όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε νερό. Φορέστε απλά το Shampoo Cap με Conditioner της Abena, κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά, αφαιρέστε το σκουφάκι, σκουπίστε με μια πετσέτα και είστε έτοιμοι για βόλτα στο νησί. 

Γάντι στεγνού καθαρισμού

Το γάντι στεγνού καθαρισμού της Abena είναι ένα προϊόν κατάλληλο για τον καθαρισμό και την φροντίδα όλου του σώματος, ακόμα και των πιο ευαίσθητων περιοχών. Είναι κατασκευασμένα από απαλό, υφασμάτινο πανί, εμποτισμένο με νερό, αλόη και ενυδατικά συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα. 

Φορέστε το γάντι, σκουπίστε όλο το σώμα σας και αποκτήστε καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα που μυρίζει φρεσκάδα. 

Πίσω