Ανδρική Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

Ανδρική Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

39,90

 • Σταματά το γκριζάρισμα των μαλλιών
 • Επαναφέρει σταδιακά τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα
 • Δεν είναι βαφή, δεν καλύπτει με χρώμα το μαλλί
 • Ενδυναμώνει την μελανίνη του οργανισμού
 • Χωρίς βλαβερά χημικά
 • Kλινικά και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, με έγκριση ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Kατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Κωδικός: 110020

(25 αξιολογήσεις πελατών)

Σε απόθεμα

Ποσότητα Discount (%) Τιμή
1 39,90
2+ 25.44 % 29,75
 • 30 μέρες εγγύηση με επιστροφή χρημάτων
 • Παραλαβή σε 1 έως 3 μέρες
 • Όλα μας τα προϊόντα είναι Πιστοποιημένα, με ασφαλή συστατικά

Η ανδρική λοσιόν επαναφοράς μαλλιών στο φυσικό τους χρώμα, Bioloire Hair Lotion, λειτουργεί χωρίς να βάφει τα μαλλιά. Ενδυναμώνει την αποδυναμωμένη μελανίνη στις ρίζες των μαλλιών, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αποκτούν ξανά το φυσικό τους χρώμα.

Γιατί χάνεται το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Έτσι, γνωρίζουμε ότι τα μαύρα μαλλιά προέρχονται από ρίζες που έχουν περισσότερη μελανίνη απ΄ό,τι τα καστανά ή απ΄ό,τι τα ξανθά.  Όταν η ποσότητα της μελανίνης μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων, η κληρονομικότητα τότε το χρώμα των μαλλιών ατονεί κι αυτό με τη σειρά του, με αποτέλεσμα το γκριζάρισμα. Φυσιολογικά αυτό δεν γίνεται αμέσως αλλά σταδιακά οι τρίχες χάνουν το χρώμα τους.

 Πώς επιδρά η λοσιόν Bioloire Hair Lotion στην επιστροφή του φυσικού χρώματος;

Η λοσιόν Βioloire δυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα να επανέρχεται το φυσικό τους χρώμα που χάθηκε με το γκριζάρισμα.

 Αν τα μαλλιά έχουν γίνει γκρίζα, υπάρχει ακόμα μελανίνη;

 Η μελανίνη δεν εξαφανίζεται, παρά μένει ελάχιστη και αποδυναμωμένη στις ρίζες των τριχών, έχοντας ανάγκη να δυναμώσει για να λειτουργήσει και πάλι στον χρωματισμό της τρίχας.

 Αυτό επιτυγχάνει η Bioloire Hair Lotion της Γερμανικής Loire Cosmetics. Δυναμώνει τη μελανίνη. Δεν βάφει τα μαλλιά!

 Η ανδρική Bioloire Hair Lotion περιέχει τα συστατικά που χρειάζεται η μελανίνη για να δυναμώσει και να δώσει πάλι στα μαλλιά το χρώμα που έχει χαθεί. Είναι συμπλήρωμα ενίσχυσης της μελανίνης και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι βιταμίνες για τον οργανισμό. Mε λίγες σταγόνες και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, μέρα με τη μέρα δυναμώνει τη μελανίνη, η οποία με τη σειρά της μέρα με τη μέρα δίνει το φυσικό χρώμα της τρίχας.

 Από γκρίζο στο φυσικό χρώμα. Πόσος χρόνος χρειάζεται;

 Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος,  για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, ποικίλει από οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό το πρώτο διάστημα μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται τακτικά καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να γίνονται παραλείψεις. Στην περίοδο που χρησιμοποιείται καθημερινά, κι όταν όλα τα μαλλιά είναι γκρίζα, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι το μήνα. Όταν αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα ξεκινάει η περίοδο συντήρησης, όπου χρησιμοποιείτε τη Bioloire 2-3 φορές την εβδομάδα, θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

 Πώς επανέρχεται το χρώμα στα μαλλιά

 Η επαναφορά του χρώματος γίνεται σταδιακά, κι αυτό καθιστά πολύ διακριτική την αλλαγή από το γκρίζο.

 Πώς χρησιμοποιείται η Bioloire Hair Lotion;

 Η εφαρμογή της Bioloire γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Δεν είναι απαραίτητο να είστε φρεσκολουσμένοι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι, ρίξτε λίγες σταγόνες Bioloire στα δάχτυλα σας και κάνετε μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού. Μετά στεγνώστε με το πιστολάκι. Με σταθερή καθημερινή  εφαρμογή (επάλειψη) οι τρίχες θα αποκτήσουν το φυσικό τους χρώμα σε διάστημα 4-6 εβδομάδων ξεκινώντας από τις ρίζες. Εάν σας αρέσει να έχετε γκρίζες ανταύγειες, τότε μην απλώνετε την bioloire σε όλα τα μαλλιά, αφήστε τα σημεία που θέλετε να μείνουν γκρίζα.

Η ανδρική Bioloire Hair Lotion δυναμώνει τη μελανίνη μόνο στις ρίζες των τριχών

 Επειδή η ανδρική Bioloire Hair Lotion είναι λοσιόν που χρησιμοποιείται με τοπική εφαρμογή, δεν επιδρά στο μελανίνη που υπάρχει στο σώμα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σκουρες δυσχρωμίες στο δέρμα.

 Δεν αλλάζει η συχνότητα του λουσίματος

Είτε λούζεστε καθημερινά είτε 2 φορές την εβδομάδα, μπορείτε να συνεχίσετε με την ίδια συχνότητα. Η αποτελεσματικότητα της Bioloire δεν εξαρτάται από τη συχνότητα λουσίματος.

 Πότε χρησιμοποιείτε τη Bioloire Hair Lotion

 Όποια ώρα της ημέρας θέλετε, σε στεγνά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να τα έχετε λούσει προηγουμένως.

 Χρήση της Bioloire Hair Lotion κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

 Τις ημέρες που κάνετε μπάνιο στη θάλασσα, συνιστάται να χρησιμοποιείται μετά την επιστροφή από τη θάλασσα, αφού έχετε λούσει κι έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας.

Ακολουθούν οι πιο συχνές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ:

1. Γιατί γκριζάρουν τα μαλλιά μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Όταν η ποσότητα της μελανίνης στο τριχωτό της κεφαλής μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων και η κληρονομικότητα, οι τρίχες μας αρχίζουν να χάνουν το αρχικό τους χρώμα και να βγαίνουν λευκές. 

2. Πώς λειτουργεί η λοσιόν Bioloire Hair Lotion;

Η λοσιόν Βioloire ενεργοποιεί και ενδυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα την επαναφορά του αρχικού χρώματος της τρίχας. 

 3. Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα πρώτα αποτελέσματα;

Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Φυσικά σε αυτό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο παράγοντες όπως το πόσο αποδυναμωμένη είναι η μελανίνη, ο οργανισμός του χρήστη και το πόσο τακτικά χρησιμοποιεί το προϊόν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες, χωρίς να γίνονται παραλείψεις για τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

 4.Είναι ασφαλής η χρήση της Bioloire Hair Lotion;

ΝΑΙ είναι απολύτως ασφαλής. Η Bioloire δεν περιέχει χημικά συστατικά και έχει λάβει έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της Γερμανίας για την ασφαλή της χρήση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. Πόσο καιρό διαρκεί το κάθε μπουκάλι; 

Στην αρχική περίοδο χρήσης, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι ανά δύο εβδομάδες. Κατά την περίοδο συντήρησης, (2-3 φορές την εβδομάδα), θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

6. Εάν σταματήσω την χρήση της Bioloire, θα επιστρέψουν οι λευκές τρίχες;

ΝΑΙ οι λευκές τρίχες θα επιστρέψουν σταδιακά ξεκινώντας πάλι από τις ρίζες. Για αυτό χρειάζεται συντήρηση της μελανίνης, με χρήση της Bioloire Hair Lotion δύο φορές την εβδομάδα.

7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε γένια;

Δεν συνιστάται η χρήση της Bioloire σε γένια διότι βρίσκονται κοντά στη βλεννογόνο.

8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά; 

Η χρήση της Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά επιτρέπεται τουλάχιστον 8 εβδομάδες μετά την εμφύτευση, και όταν το δέρμα έχει πλήρως επουλωθεί.

 Ενεργά Φυσικά Συστατικά

Esculin φυτικό εκχύλισμα από αγριοκάστανο, τονώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού

–  Provitamin B5 (Sorbitol) που εισχωρεί βαθιά στις ρίζες και διορθώνει τις τρίχες που έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και

–  Elemental sulphur (Sulfur) που δυναμώνει την κερατίνη και τα πολύτιμα συστατικά που περιποιούνται και δυναμώνουν τα μαλλιά.

Περιεκτικότητα μπουκαλιού

150ml

Συστατικά
Aqua (Νερό), Propylene Glycol (προπυ-λενογλυκόλη), Triethanolamine (τριαιθανολαμίνη), Polysorbate 20, Sulfur, Bismuth, Citrate (Κιτρικό άλας), Panthenol (Πανθενόλη), Sorbitol (Σορβιτόλη), Alcohol Denat.(Αλκοόλη), Glycolic Acid (Γλυκολικό οξύ), Parfum (Άρωμα)

Εταιρία

Loire Kosmetik

25 κριτικές για Ανδρική Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

 1. Κώστας Παπαχρήστος

  Εξαιρετικό προϊόν. Θαυμάσιο αποτέλεσμα μετά από 1,5 μήνα καθημερινής χρήσης.

 2. Ανδρέας

  Επειδή είχαν ασπρίσει πολύ τα μαλλιά μου κι αφού επιβεβαιώθηκα ότι ήταν ακίνδυνο σκέφτηκα ότι δε χάνω τίποτα να το χρησιμοποιήσω. Τελικά με τη χρήση μισού μπουκαλιού έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα και συνεχίζω.

  Μαρίνος Ανδρέας

 3. Γιώργος Κ

  Πέραν από τη λοσιόν που είμαι ευχαριστημένος, αξίζει να σημειωθεί η ευγένεια του προσωπικού στο κατάστημα του Μοναστηρακίου και η κατάρτιση τους πάνω στο προϊόν.

 4. Θανάσης Μπ.

  Το φυσικό μου χρώμα ήταν καστανό και όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τη λοσιόν είχε γκριζάρει πιο πολύ από το μισό μου κεφάλι. Σε λίγες μέρες άρχισα να βλέπω το χρώμα να επανέρχεται και μετά από 2 μήνες καθημερινής χρήσης τα μαλλιά μου είχαν πάρει το φυσικό τους χρώμα. Πλέον χρειάζομαι περίπου 4-5 μπουκάλι το χρόνο για να το διατηρώ φυσικό.

 5. Ιωάννης Χ.

  Όντως κάνει αυτό που λέει. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα . Τελείωσα το πρώτο μπουκάλι ( όντως κρατάει ένα μήνα και μπορώ να πω ότι δεν βάζω λίγο κάθε βράδυ γιατί τά μαλλιά μου είναι μούσκεμα) η διαφορά είναι αισθητή . Αυτοί που έχουν να με δουν καιρό λένε ότι τα έβαψα αλλά αυτοί που με βλέπουν σχεδόν καθημερινά δεν το καταλαβαίνουν. Περιμένω τό τελικό αποτέλεσμα μετά και το δεύτερο μπουκάλι.
  Και εγώ δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη ειλικρινά.

 6. Sot (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

  Επειδή τις εδώ κριτικές διάβασα πριν το χρησιμοποιήσω , είπα να καταθέσω κ την δική μου γνώμη .
  Το προϊόν όντως κάνει δουλίτσα .
  Μόλις τελείωσα το ένα μπουκάλι κ έχω δει αισθητή διαφορά. Η περιοχή των κροταφων κρατούν ακόμη διότι παρά είχαν γκριζαρει αλλά πιστεύω με το δεύτερο μπουκάλι να στρώσουν κ αυτοί όπως επανηλθε όλο το τριχωτό της κεφαλής κ ειδικά το πίσω μέρος που ήταν γκρίζο εντελώς . ( Συμβουλή : μην ρίχνετε στα χέρια πρώτα γιατί χάνετε ποσότητα έτσι . Ρίξτε κατευθείαν με το στόμιο του μπουκαλιού πάνω στο κεφάλι κ έπειτα απλωστε .)

 7. Theodor Koum

  Τα αποτελέσματα ήρθαν πιο γρήγορα απ΄ό,τι περίμενα και βλέπω και την τρίχα μου πιο δυνατή. Ξεκίνησα με καθημερινή χρήση, μετά κάθε τρίτη μέρα και πλέον το χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα.

 8. Πανος Αλατζας

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ

  • Sofia

   Χαίρεται κύριε Αλατζά, ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας. Η Bioloire H4 είναι αποτελεσματική, κι ανταποκρίνεται στην επιθυμία των χρηστών, δηλαδή την επαναφορά φυσικού χρώματος στις γκρίζες τρίχες, με την ενδυνάμωση της μελανίνης στις ρίζες. Αυτό μας το διαβεβαιώνουν οι πελάτες μας που επανέρχονται για την αγορά του προϊόντος, για τη συντήρηση πλέον του χρώματος που έχουν επιτύχει με τη χρήση του. Έχουμε επίσης την δυνατότητα να βλέπουμε τα αποτελέσματα στους πελάτες μας που έρχονται στο κατάστημα μας greengreen, στην Παλλάδος 24 στην Πλατεία Ψυρρή. Είμαστε στη διάθεση σας, στο τηλέφωνο 210 3253777 ή στο κατάστημα μας, να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για τη Bioloire H4!

   • Πανος Αλατζας

    Εχω αγορασει και κανω την θεραπεια εδω και 2 εβδομαδες ,θα τοδειτε κσι απο τις ηλεκτρονικες παραγγελιες σας. Τολμω να πω οτι υαρχει αρχομενο αποτελεσμα. Με προβληματιζει οτι τριχες ειναι γκρι ενω καποιες αλλες εχουν αλλαξει αποχρωση. Το πρωτο μπουκαλι θα διαρκεσει 20 ημερες. Βαζω πολυ και χρειαζεται λιγοτερο; Ευχαριστω που σε πρωτο χρονο δημοσιευσατε τον προβληματισμο μου

    • Sofia

     Ευχαριστούμε για την ενημέρωση του αποτελέσματος που έχετε αρχίσει ήδη να βλέπετε. Ο λόγος που βλέπετε διαφορά στην απόχρωση των τριχών είναι η διαφορά στην ποσότητα της εναπομείνασας μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες. Συνήθως το πρώτο μπουκάλι, με καθημερινή χρήση, διαρκεί 20-30 ημέρες-ανάλογα με την επιφάνεια του κεφαλιού που εφαρμόζεται η λοσιόν. Κατόπιν, στη συντήρηση, που χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα, το ένα μπουκάλι μπορεί να διαρκέσει για 2-2,5 μήνες. Όσον αφορά την ποσότητα που χρησιμοποιείτε σε κάθε χρήση, πρέπει να είναι τόση ώστε να υγρανθούν οι ρίζες των μαλλιών. Παραμένουμε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να ακούσουμε και πάλι τη γνώμη σας στο πέρασμα του χρόνου, με τη Bioloire H4.

 9. Κωνσταντινος

  Υπαρχει καποιος που να λεει οτι δεν ειναι καλο;;

  • Sofia

   Έχουμε διαπιστώσει ότι, εφ΄όσον ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες χρήσεως, δεν έχει υπάρξει κάποιος πελάτης μας που να μην έχει μείνει ικανοποιημένος με τη χρήση του προϊόντος.

 10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ

  Μπορεί να χρησιμοποιηθει και για γένια?

  • Sofia

   Το προϊον δεν συνιστάται για χρήση κοντά στη βλεννογόνο (στόμα, μύτη).

 11. Φαρσάρος Νίκ

  Είναι πολύ καλό. Με έκπληξη, άρχισα πολύ γρήγορα να βλέπω τη διαφορά, πριν κλείσει μήνας.

 12. ΝΙΚΟΣ

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το λέω. Πλέον το μασάζ το κάνω μόνο μια φορά την εβδομάδα, κι αν δεν το είχα ανακαλύψει τώρα θα είχα κατάλευκα μαλλιά. Τον τελευταίο καιρό το βάζω και στο μούσι και βλέπω ότι έχει σκουρήνει, παρ΄όλο που καθυστέρησα να το ξεκινήσω.

 13. Σπύρος Σπυρόπουλος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΛΟΣΙΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !

 14. Ανδρέας_Ντεπό

  Ακριβώς όπως το λένε! Τα δικά μου μαλλιά είχαν ασπρίσει για πολλά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που ήρθε μετά από 2 μήνες χρήση. Τώρα είμαι στη συντήρηση και βάζω 2 φορές την εβδομάδα.

 15. Στέλιος Χ.

  Σήμερα αγόρασα το 2ο μπουκάλι, μετά από 1 μήνα χρήσης. Στις δύο εβδομάδες, όπως διάβασα ότι γίνεται στις καλύτερες περιπτώσεις, άρχισα να βλέπω τη διαφορά (τα λευκά άρχισαν να σκουραίνουν και να γίνονται πιο ανοιχτές ανταύγειες μέσα στα σκούρα). Θα συνεχίσω ακόμα την καθημερινή χρήση, παρ΄όλο που μου είπαν από το κατάστημα να τη μειώσω στις 3 φορές την εβδομάδα.

 16. ΓΙάννης-Πάττυ

  Απίστευτη ανανέωση και στο κεφάλι το δικό μου και στου συντρόφου μου. Καμμιά φορά αν ο ένας από τους δυό μας ξεμείνει, χρησιμοποιούμε του άλλου. Η μόνη διαφορά μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου, κατά τη γνώμη μου, είναι ίσως ένα ελαφρύ άρωμα που έχει το γυναικείο.

 17. Theothoros67

  Παρακολουθώ τις διαφημίσεις σας εδώ και καιρό γιατί σκεπτόμουν να αγοράσω το προϊόν. Με έπεισε η προσεκτική αντιμετώπιση της εταιρίας σε όλα τα σχόλια, ιδιαίτερα στα αρνητικά που απαντά τεκμηριωμένα, παρ΄όλο που τα περισσότερα φαίνονται ότι είναι ψεύτικα. Χρησιμοποιώ τη λοσιόν κάθε μέρα εδώ και 3 εβδομάδες και βλέπω αρχόμενη διαφορά. Συνεχίζω κι επανέρχομαι.

 18. Θωμάς Τ

  Κάνει δουλειά! Είδα μετά από καιρό ένα φίλο μου με σκούρα γένια που τον ήξερα με γκριζαρισμένα κι έτσι το πήρα. Βλέπω ήδη αλλαγή στα μαλλιά μου προς το θετικό παρ΄όλο που δεν έχει κλείσει μήνας…

 19. Giannis_honda68

  Το ξεκίνησα με δυσπιστία και τελικά είδα το αποτέλεσμα από τον πρώτο μήνα. Είμαι στους 2,5 μήνες, τελείωσα και το δεύτερο μπουκάλι και ξεκινώ με τη μείωση των εφαρμογών. Πιστεύω ότι θα σκουρήνουν κι άλλο αν και δεν με χαλάει να μείνει το ανοιχτό καστανό.

 20. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Tη χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια. Εφαρμογή μια φορά την εβδομάδα και το χρώμα διατηρείται όμορφα.

 21. Ραφαήλ

  Γειά σας είναι και για τα μούσι το προϊόν;

  • Sofia

   Χαίρεται! Η λοσιόν Bioloire συνιστάται για χρήση στο τριχωτό της κεφαλής. Κι αυτό διότι τα γένια βρίσκονται κοντά στη βλεννογόνο (μύτη, στόμα). Πολλοί πελάτες μας τη χρησιμοποιούν, με προσοχή, και για τα γένια τους.

  • Sofia

   Χαίρεται! Η Βioloire συνιστάται για χρήση στο τριχωτό της κεφαλής και όχι κοντά στη βλεννογόνο. Από μαρτυρίες πελατών μας, γνωρίζουμε ότι τη χρησιμοποιούν και στα γένια, με προσοχή να μην έρθει σε επαφή με το στόμα.

 22. Ιωάννης Παρθενιάδης

  Το μοναδικό καλλυντικό (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) που έχω χρησιμοποιήσει και κάνει αυτό που υπόσχεται

 23. Pelegianni Antonio

  The lotion is one of the kind ! 6 weeks was enough for me to be happy with the color and I just started to use it twice a week

 24. Kostas75_mallia

  Θαυμάσιο αποτέλεσμα! Χρειάστηκε μόνο υπομονή για κάνα μήνα, τουλάχιστον σε μένα

 25. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Εύκολο κι αξιόπιστο

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *