Ανδρική Bioloire H4 για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

Ανδρική Bioloire H4 για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

39,50

 • Σταματά το γκριζάρισμα των μαλλιών
 • Επαναφέρει σταδιακά τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα
 • Δεν είναι βαφή, δεν καλύπτει με χρώμα το μαλλί
 • Ενδυναμώνει την μελανίνη του οργανισμού
 • Χωρίς βλαβερά χημικά
 • Kλινικά και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, με έγκριση ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Kατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Κωδικός: 110020

(3 αξιολογήσεις πελατών)
Ποσότητα Τιμή Τεμαχίου
1 39,50
2+ 29,00

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των €100!

 • 30 μέρες εγγύηση με επιστροφή χρημάτων
 • Παραλαβή σε 1 έως 3 μέρες
 • Όλα μας τα προϊόντα είναι Πιστοποιημένα, με ασφαλή συστατικά

Περιγραφή

Η ανδρική λοσιόν επαναφοράς μαλλιών στο φυσικό τους χρώμα, Bioloire H4, λειτουργεί χωρίς να βάφει τα μαλλιά. Ενδυναμώνει την αποδυναμωμένη μελανίνη στις ρίζες των μαλλιών, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αποκτούν ξανά το φυσικό τους χρώμα.

Γιατί χάνεται το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Έτσι, γνωρίζουμε ότι τα μαύρα μαλλιά προέρχονται από ρίζες που έχουν περισσότερη μελανίνη απ΄ό,τι τα καστανά ή απ΄ό,τι τα ξανθά.  Όταν η ποσότητα της μελανίνης μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων, η κληρονομικότητα τότε το χρώμα των μαλλιών ατονεί κι αυτό με τη σειρά του, με αποτέλεσμα το γκριζάρισμα. Φυσιολογικά αυτό δεν γίνεται αμέσως αλλά σταδιακά οι τρίχες χάνουν το χρώμα τους.

 Πώς επιδρά η λοσιόν Bioloire H-4 στην επιστροφή του φυσικού χρώματος;

Η λοσιόν Βioloire δυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα να επανέρχεται το φυσικό τους χρώμα που χάθηκε με το γκριζάρισμα.

 Αν τα μαλλιά έχουν γίνει γκρίζα, υπάρχει ακόμα μελανίνη;

 Η μελανίνη δεν εξαφανίζεται, παρά μένει ελάχιστη και αποδυναμωμένη στις ρίζες των τριχών, έχοντας ανάγκη να δυναμώσει για να λειτουργήσει και πάλι στον χρωματισμό της τρίχας.

 Αυτό επιτυγχάνει η Bioloire Η4 της Γερμανικής Loire Cosmetics. Δυναμώνει τη μελανίνη. Δεν βάφει τα μαλλιά!

 Η ανδρική Bioloire H4 περιέχει τα συστατικά που χρειάζεται η μελανίνη για να δυναμώσει και να δώσει πάλι στα μαλλιά το χρώμα που έχει χαθεί. Είναι συμπλήρωμα ενίσχυσης της μελανίνης και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι βιταμίνες για τον οργανισμό. Mε λίγες σταγόνες και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, μέρα με τη μέρα δυναμώνει τη μελανίνη, η οποία με τη σειρά της μέρα με τη μέρα δίνει το φυσικό χρώμα της τρίχας.

 Από γκρίζο στο φυσικό χρώμα. Πόσος χρόνος χρειάζεται;

 Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος,  για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, ποικίλει από οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό το πρώτο διάστημα μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται τακτικά καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να γίνονται παραλείψεις. Στην περίοδο που χρησιμοποιείται καθημερινά, κι όταν όλα τα μαλλιά είναι γκρίζα, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι το μήνα. Όταν αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα ξεκινάει η περίοδο συντήρησης, όπου χρησιμοποιείτε τη Bioloire 2-3 φορές την εβδομάδα, θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

 Πώς επανέρχεται το χρώμα στα μαλλιά

 Η επαναφορά του χρώματος γίνεται σταδιακά, κι αυτό καθιστά πολύ διακριτική την αλλαγή από το γκρίζο.

 Πώς χρησιμοποιείται η Bioloire H-4;

 Η εφαρμογή της Bioloire γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Δεν είναι απαραίτητο να είστε φρεσκολουσμένοι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι, ρίξτε λίγες σταγόνες Bioloire στα δάχτυλα σας και κάνετε μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού. Μετά στεγνώστε με το πιστολάκι. Με σταθερή καθημερινή  εφαρμογή (επάλειψη) οι τρίχες θα αποκτήσουν το φυσικό τους χρώμα σε διάστημα 4-6 εβδομάδων ξεκινώντας από τις ρίζες. Εάν σας αρέσει να έχετε γκρίζες ανταύγειες, τότε μην απλώνετε την bioloire σε όλα τα μαλλιά, αφήστε τα σημεία που θέλετε να μείνουν γκρίζα.

Η ανδρική Bioloire H4 δυναμώνει τη μελανίνη μόνο στις ρίζες των τριχών

 Επειδή η ανδρική Bioloire H4είναι λοσιόν που χρησιμοποιείται με τοπική εφαρμογή, δεν επιδρά στο μελανίνη που υπάρχει στο σώμα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σκουρες δυσχρωμίες στο δέρμα.

 Δεν αλλάζει η συχνότητα του λουσίματος

Είτε λούζεστε καθημερινά είτε 2 φορές την εβδομάδα, μπορείτε να συνεχίσετε με την ίδια συχνότητα. Η αποτελεσματικότητα της Bioloire δεν εξαρτάται από τη συχνότητα λουσίματος.

 Πότε χρησιμοποιείτε τη Bioloire H4

 Όποια ώρα της ημέρας θέλετε, σε στεγνά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να τα έχετε λούσει προηγουμένως.

 Χρήση της Bioloire H4 κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

 Τις ημέρες που κάνετε μπάνιο στη θάλασσα, συνιστάται να χρησιμοποιείται μετά την επιστροφή από τη θάλασσα, αφού έχετε λούσει κι έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας.

Ακολουθούν οι πιο συχνές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ:

1. Γιατί γκριζάρουν τα μαλλιά μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Όταν η ποσότητα της μελανίνης στο τριχωτό της κεφαλής μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων και η κληρονομικότητα, οι τρίχες μας αρχίζουν να χάνουν το αρχικό τους χρώμα και να βγαίνουν λευκές. 

2. Πώς λειτουργεί η λοσιόν Bioloire H-4;

Η λοσιόν Βioloire ενεργοποιεί και ενδυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα την επαναφορά του αρχικού χρώματος της τρίχας. 

 3. Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα πρώτα αποτελέσματα;

Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Φυσικά σε αυτό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο παράγοντες όπως το πόσο αποδυναμωμένη είναι η μελανίνη, ο οργανισμός του χρήστη και το πόσο τακτικά χρησιμοποιεί το προϊόν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες, χωρίς να γίνονται παραλείψεις για τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

 4.Είναι ασφαλής η χρήση της Bioloire H-4;

ΝΑΙ είναι απολύτως ασφαλής. Η Bioloire δεν περιέχει χημικά συστατικά και έχει λάβει έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της Γερμανίας για την ασφαλή της χρήση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. Πόσο καιρό διαρκεί το κάθε μπουκάλι; 

Στην αρχική περίοδο χρήσης, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι ανά δύο εβδομάδες. Κατά την περίοδο συντήρησης, (2-3 φορές την εβδομάδα), θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

6. Εάν σταματήσω την χρήση της Bioloire, θα επιστρέψουν οι λευκές τρίχες;

ΝΑΙ οι λευκές τρίχες θα επιστρέψουν σταδιακά ξεκινώντας πάλι από τις ρίζες. Για αυτό χρειάζεται συντήρηση της μελανίνης, με χρήση της Bioloire H-4 δύο φορές την εβδομάδα.

7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε γένια;

Δεν συνιστάται η χρήση της Bioloire σε γένια διότι βρίσκονται κοντά στη βλεννογόνο.

8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά; 

Η χρήση της Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά επιτρέπεται τουλάχιστον 8 εβδομάδες μετά την εμφύτευση, και όταν το δέρμα έχει πλήρως επουλωθεί.

 

 Ενεργά Φυσικά Συστατικά

Esculin φυτικό εκχύλισμα από αγριοκάστανο, τονώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού

–  Provitamin B5 (Sorbitol) που εισχωρεί βαθιά στις ρίζες και διορθώνει τις τρίχες που έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και

–  Elemental sulphur (Sulfur) που δυναμώνει την κερατίνη και τα πολύτιμα συστατικά που περιποιούνται και δυναμώνουν τα μαλλιά.

Περιεκτικότητα μπουκαλιού

150ml

 

Συστατικά
Aqua (Νερό), Propylene Glycol (προπυ-λενογλυκόλη), Triethanolamine (τριαιθανολαμίνη), Polysorbate 20, Sulfur, Bismuth, Citrate (Κιτρικό άλας), Panthenol (Πανθενόλη), Sorbitol (Σορβιτόλη), Alcohol Denat.(Αλκοόλη), Glycolic Acid (Γλυκολικό οξύ), Parfum (Άρωμα)

Μάρκα

Loire Kosmetik

3 κριτικές για Ανδρική Bioloire H4 για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

 1. Κώστας Παπαχρήστος

  Εξαιρετικό προϊόν. Θαυμάσιο αποτέλεσμα μετά από 1,5 μήνα καθημερινής χρήσης.

 2. Ανδρέας

  Επειδή είχαν ασπρίσει πολύ τα μαλλιά μου κι αφού επιβεβαιώθηκα ότι ήταν ακίνδυνο σκέφτηκα ότι δε χάνω τίποτα να το χρησιμοποιήσω. Τελικά με τη χρήση μισού μπουκαλιού έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα και συνεχίζω.

  Μαρίνος Ανδρέας

 3. Γιώργος Κ

  Πέραν από τη λοσιόν που είμαι ευχαριστημένος, αξίζει να σημειωθεί η ευγένεια του προσωπικού στο κατάστημα του Μοναστηρακίου και η κατάρτιση τους πάνω στο προϊόν.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *