Your Cart

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 32 53 777

Bioloire H4 add

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα χωρίς βαφή; Και όμως!

Θέλετε πίσω το φυσικό σας χρώμα; Υπάρχει λύση!

Θέλω να σκεφτείτε το εξής: Μόλις έχετε ξυπνήσει, πάτε στον καθρέφτη και ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως η εικόνα σας είναι λίγο διαφορετική. Αυτή η μια λευκή τρίχα που είχατε στην αριστερή πλευρά, έχει πλέον παρέα και δεν είναι μόνο στην αριστερή πλευρά. 

Η πρώτη φυσιολογική (μην ακούτε οποιονδήποτε σας λέει το αντίθετο) αντίδραση είναι ο πανικός. “Όχι εγώ… δεν γίνεται!!”, ενώ οι επόμενες σκέψεις που ακολουθούν έχουν να κάνουν κυρίως με τα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να αντιστρέψουμε την διαδικασία της “γήρανσης” (ούτε να το γράψω δεν μπορώ χωρίς να με πιάνει τρέμουλο). 

Η αλήθεια φυσικά είναι πως θα πρέπει να το αποδεχτούμε και να βρούμε όντως κάποια λύση, εφόσον δεν θέλουμε να αφήσουμε τα μαλλιά μας φυσικά. 

Για ποιους λόγους να διατηρήσετε το φυσικό χρώμα στα μαλλιά

Σίγουρα το να αφήσετε τις λευκές τρίχες, χωρίς να τις καλύψετε, δεν είναι ότι χειρότερο και θεωρείται μάλιστα και το απόλυτο trend. Η αλήθεια όμως είναι, και θα μιλήσω προσωπικά και για μένα, πως όταν οι λευκές τρίχες κάνουν την εμφάνιση τους και η εικόνα σου αρχίζει να μοιάζει πιο ώριμη, τις περισσότερες φορές δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια τέτοια αλλαγή. Επιπλέον πολλές φορές οι λευκές τρίχες κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετά νεαρή ηλικία, λόγω κληρονομικότητας, άγχους, διατροφής και γενικότερου τρόπου ζωής με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερος από ότι είσαι. Γιατί λοιπόν να μην επιστρέψουν τα μαλλιά μας στο φυσικό τους χρώμα, αφού υπάρχει τρόπος; 

Γιατί όχι βαφή; 

Ο πιο γρήγορος τρόπος επαναφοράς του χρώματος είναι το να βάψουμε τα μαλλιά μας. Είτε σε κομμωτή, ειτε μόνοι μας, οι χημικές βαφές είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για κάλυψη των λευκών. Θα έπρεπε όμως να τα βάφουμε τα μαλλιά μας με τέτοια ευκολία ή ελλοχεύουν κίνδυνοι; 

Σύμφωνα με το American Chemical Society, τα χημικά συστατικά που περιέχονται στις περισσότερες μόνιμες βαφές, μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα με την χρόνια, συστηματική χρήση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η τόσο συχνή χρήση, μπορεί να αποβεί ακόμη και καρκινογόνα. 

Ποιές είναι λοιπόν οι επιλογές για την διατήρηση του φυσικού χρώματος στα μαλλιά; 

Η Γερμανική εταιρεία Loire Kosmetik φαίνεται να έχει βρει την λύση για επαναφορά του φυσικού χρώματος στα μαλλιά, με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Η Bioloire H4 για άνδρες και γυναίκες, ενισχύει αποδεδειγμένα την παραγωγή μελανίνης στις ρίζες των τριχών, κάνοντας τα μαλλιά να αποκτήσουν το χρώμα που είχαν πριν αρχίζουν να ασπρίζουν. Όσο πιο νωρίς αρχίσει κάποιος την εφαρμογή, τόσο πιο γρήγορα θα δει αποτελέσματα. 

Γιατί την Bioloire H4; 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι αυτό το προϊόν και το πως λειτουργεί. Και στην τελική γιατί να προτιμήσει κανείς την Bioloire H4;

 Οι λόγοι είναι πολλοί και η αλήθεια είναι πως ο βασικός λόγος είναι γιατί η Bioloire έχει πιστοποιητικό ασφαλών συστατικών, εγκεκριμένων από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Είναι επίσης δερματολογικά ελεγμένη από την Derma Test Γερμανίας. (Εταιρεία ιατρικών ερευνών – Medical Research Company). 

Επιγραμματικά τα προτερήματα του να χρησιμοποιήσει κανείς την Bioloire H4 είναι: 

 • Η Bioloire H4 σταματά το γκριζάρισμα των μαλλιών
 • Επαναφέρει σταδιακά τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα
 • Δεν περιέχει βλαβερά χημικά 
 • Έχει πιστοποίηση ασφαλών συστατικών 
 • Παράγεται από την Γερμανική Loire Kosmetik, γνωστή για την αυστηρότητα στους ελέγχους ασφαλείας. 
 • Ενεργοποιεί ξανά την παραγωγή μελανίνης. 
 • Είναι ένα κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, με έγκριση ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Παρακάτω ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες για την Bioloire H4

Γιατί γκριζάρουν τα μαλλιά μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Όταν η ποσότητα της μελανίνης στο τριχωτό της κεφαλής μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων και η κληρονομικότητα, οι τρίχες μας αρχίζουν να χάνουν το αρχικό τους χρώμα και να βγαίνουν λευκές. 

Πώς λειτουργεί η λοσιόν Bioloire H-4;

Η λοσιόν Βioloire ενεργοποιεί και ενδυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα την επαναφορά του αρχικού χρώματος της τρίχας.  

 • Η εφαρμογή της Bioloire γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Δεν είναι απαραίτητο να είστε φρεσκολουσμένοι.
 •  Ανακινήστε καλά το μπουκάλι
 • Ρίξτε λίγες σταγόνες Bioloire στα δάχτυλα σας και κάνετε μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού. 
 • Μετά στεγνώστε με το πιστολάκι. 
 • Με σταθερή καθημερινή  εφαρμογή (επάλειψη) οι τρίχες θα αποκτήσουν το φυσικό τους χρώμα σε διάστημα 4-6 εβδομάδων ξεκινώντας από τις ρίζες. 

 Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα πρώτα αποτελέσματα;

Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Φυσικά σε αυτό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο παράγοντες όπως το πόσο αποδυναμωμένη είναι η μελανίνη, ο οργανισμός του χρήστη και το πόσο τακτικά χρησιμοποιεί το προϊόν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες, χωρίς να γίνονται παραλείψεις για τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Είναι ασφαλής η χρήση της Bioloire H-4;

ΝΑΙ είναι απολύτως ασφαλής. Η Bioloire δεν περιέχει χημικά συστατικά και έχει λάβει έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της Γερμανίας για την ασφαλή της χρήση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πόσο καιρό διαρκεί το κάθε μπουκάλι; 

Στην αρχική περίοδο χρήσης, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι ανά δύο εβδομάδες. Κατά την περίοδο συντήρησης, (2-3 φορές την εβδομάδα), θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

Εάν σταματήσω την χρήση της Bioloire, θα επιστρέψουν οι λευκές τρίχες;

ΝΑΙ οι λευκές τρίχες θα επιστρέψουν σταδιακά ξεκινώντας πάλι από τις ρίζες. Για αυτό χρειάζεται συντήρηση της μελανίνης, με χρήση της Bioloire H-4 δύο φορές την εβδομάδα.

Επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της Bioloire η θάλασσα και ο ήλιος το καλοκαίρι; 

Για καλύτερο αποτέλεσμα, συνίσταται να κάνετε χρήση της Bioloire μετά το μπάνιο στη θάλασσα και όχι πριν. Όσον αφορά την έκθεση στον ήλιο, δεν υπάρχει κάποια σύσταση από την παραγωγό εταιρεία. 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε γένια;

Δεν συνιστάται η χρήση της Bioloire σε γένεια διότι βρίσκονται κοντά στη βλεννογόνο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά; 

Η χρήση της Bioloire σε εμφυτευμένα μαλλιά επιτρέπεται τουλάχιστον 8 εβδομάδες μετά την εμφύτευση, και όταν το δέρμα έχει πλήρως επουλωθεί.

Πως μπορώ να παραγγείλω την Bioloire H4;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ΕΔΩ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα μαζί μας. Μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας και τις φωτογραφίες σας στο info@greengreen.gr

2 comments

 1. Καλησπέρα σας
  Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν σας σε βαμμένα μαλλιά..
  Ευχαριστω πολυ

  1. Καλημέρα σας,
   Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λοσιόν Bioloire H4. Πρέπει μόνο να κάνετε λίγο περισσότερο υπομονή έως ότου δείτε το αποτέλεσμα, καθώς εάν η βαφή μαλλιών που χρησιμοποιείτε περιέχει χημικά, αυτά έχουν επηρεάσει την τρίχα ώστε να μην δεχτεί αμέσως την επίδραση της φυσικής λοσιόν στην επιστροφή του φυσικού χρώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γρήγορη Αποστολή

Παραλαβή της παραγγελίας σας σε 1-3 ημέρες

Επιστροφή Χρημάτων εντός 30 ημερών

Ισχύει για όλα τα προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες δεν έχουν ανοιχτεί

Ασφαλείς συναλλαγές

Paypal/ Master/ Visa/ Diners/ American Express

Σεβασμός στο περιβάλλον

Λειτουργία με οικολογική συνείδηση και προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα

[]