Γυναικεία Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

Γυναικεία Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

39,90

 • Σταματά το γκριζάρισμα των μαλλιών
 • Επαναφέρει σταδιακά τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα
 • Δεν είναι βαφή, δεν καλύπτει με χρώμα το μαλλί
 • Ενδυναμώνει την μελανίνη του οργανισμού
 • Χωρίς βλαβερά χημικά
 • Kλινικά και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, με έγκριση ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Kατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Κωδικός: 110019

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Σε απόθεμα

Ποσότητα Discount (%) Τιμή
1 39,90
2+ 25.44 % 29,75
 • 30 μέρες εγγύηση με επιστροφή χρημάτων
 • Παραλαβή σε 1 έως 3 μέρες
 • Όλα μας τα προϊόντα είναι Πιστοποιημένα, με ασφαλή συστατικά

Η γυναικεία λοσιόν επαναφοράς μαλλιών στο φυσικό τους χρώμα, Bioloire Hair Lotion, λειτουργεί χωρίς να βάφει τα μαλλιά. Ενδυναμώνει την αποδυναμωμένη μελανίνη στις ρίζες των μαλλιών, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αποκτούν ξανά το φυσικό τους χρώμα.

Γιατί χάνεται το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας;

Το χρώμα των μαλλιών μας οφείλεται στην ποσότητα της μελανίνης που υπάρχει στις ρίζες των τριχών. Έτσι, γνωρίζουμε ότι τα μαύρα μαλλιά προέρχονται από ρίζες που έχουν περισσότερη μελανίνη απ΄ό,τι τα καστανά ή απ΄ό,τι τα ξανθά.  Όταν η ποσότητα της μελανίνης μειώνεται από παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος, η κακή ποιότητα ζωής, η χρήση φαρμάκων, η κληρονομικότητα τότε το χρώμα των μαλλιών ατονεί κι αυτό με τη σειρά του, με αποτέλεσμα το γκριζάρισμα. Φυσιολογικά αυτό δεν γίνεται αμέσως αλλά σταδιακά οι τρίχες χάνουν το χρώμα τους.

 Πώς επιδρά η λοσιόν Bioloire Hair Lotion στην επιστροφή του φυσικού χρώματος;

Η λοσιόν Βioloire δυναμώνει τη μελανίνη που βρίσκεται στις ρίζες των τριχών, με αποτέλεσμα να επανέρχεται το φυσικό τους χρώμα που χάθηκε με το γκριζάρισμα.

 Αν τα μαλλιά έχουν γίνει γκρίζα, υπάρχει ακόμα μελανίνη;

 Η μελανίνη δεν εξαφανίζεται, παρά μένει ελάχιστη και αποδυναμωμένη στις ρίζες των τριχών, έχοντας ανάγκη να δυναμώσει για να λειτουργήσει και πάλι στον χρωματισμό της τρίχας.

 Αυτό επιτυγχάνει η Bioloire Hair Lotion της Γερμανικής Loire Cosmetics. Δυναμώνει τη μελανίνη. Δεν βάφει τα μαλλιά!

 Η Bioloire Hair Lotion περιέχει τα συστατικά που χρειάζεται η μελανίνη για να δυναμώσει και να δώσει πάλι στα μαλλιά το χρώμα που έχει χαθεί. Είναι συμπλήρωμα ενίσχυσης της μελανίνης και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι βιταμίνες για τον οργανισμό. Mε λίγες σταγόνες και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, μέρα με τη μέρα δυναμώνει τη μελανίνη, η οποία με τη σειρά της μέρα με τη μέρα δίνει το φυσικό χρώμα της τρίχας.

 Από γκρίζο στο φυσικό χρώμα. Πόσος χρόνος χρειάζεται;

 Ο μέσος όρος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι 4 εβδομάδες. Ο ακριβής χρόνος,  για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, ποικίλει από οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό το πρώτο διάστημα μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να εφαρμόζεται τακτικά καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να γίνονται παραλείψεις. Στην περίοδο που χρησιμοποιείται καθημερινά, κι όταν όλα τα μαλλιά είναι γκρίζα, χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι το μήνα. Όταν αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα ξεκινάει η περίοδο συντήρησης, όπου χρησιμοποιείτε τη Bioloire 2-3 φορές την εβδομάδα, θα χρειάζεστε περίπου ένα μπουκάλι κάθε 2,5 μήνες.

 Πώς επανέρχεται το χρώμα στα μαλλιά

 Η επαναφορά του χρώματος γίνεται σταδιακά, κι αυτό καθιστά πολύ διακριτική την αλλαγή από το γκρίζο.

 Πώς χρησιμοποιείται η Bioloire Hair Lotion;

 Η εφαρμογή της Bioloire γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Δεν είναι απαραίτητο να είστε φρεσκολουσμένοι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι, ρίξτε λίγες σταγόνες Bioloire στα δάχτυλα σας και κάνετε μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού. Μετά στεγνώστε με το πιστολάκι. Με σταθερή καθημερινή  εφαρμογή (επάλειψη) οι τρίχες θα αποκτήσουν το φυσικό τους χρώμα σε διάστημα 4-6 εβδομάδων ξεκινώντας από τις ρίζες. Εάν σας αρέσει να έχετε γκρίζες ανταύγειες, τότε μην απλώνετε την bioloire σε όλα τα μαλλιά, αφήστε τα σημεία που θέλετε να μείνουν γκρίζα.

 Η Bioloire δυναμώνει τη μελανίνη μόνο στις ρίζες των τριχών

 Επειδή η Bioloire είναι λοσιόν που χρησιμοποιείται με τοπική εφαρμογή, δεν επιδρά στο μελανίνη που υπάρχει στο σώμα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει σκουρες δυσχρωμίες στο δέρμα.

 Δεν αλλάζει η συχνότητα του λουσίματος

Είτε λούζεστε καθημερινά είτε 2 φορές την εβδομάδα, μπορείτε να συνεχίσετε με την ίδια συχνότητα. Η αποτελεσματικότητα της Bioloire δεν εξαρτάται από τη συχνότητα λουσίματος.

 Πότε χρησιμοποιείτε τη Bioloire Hair Lotion

 Όποια ώρα της ημέρας θέλετε, σε στεγνά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να τα έχετε λούσει προηγουμένως.

 Χρήση της Bioloire Hair Lotion κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

 Τις ημέρες που κάνετε μπάνιο στη θάλασσα, συνιστάται να χρησιμοποιείται μετά την επιστροφή από τη θάλασσα, αφού έχετε λούσει κι έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας.

 Ενεργά Φυσικά Συστατικά

Esculin φυτικό εκχύλισμα από αγριοκάστανο, τονώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού

–  Provitamin B5 (Sorbitol) που εισχωρεί βαθιά στις ρίζες και διορθώνει τις τρίχες που έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και

–  Elemental sulphur (Sulfur) που δυναμώνει την κερατίνη και τα

πολύτιμα συστατικά που περιποιούνται και δυναμώνουν τα μαλλιά.

Περιεκτικότητα μπουκαλιού

150ml

Συστατικά
Aqua (Νερό), Propylene Glycol (προπυ-λενογλυκόλη), Triethanolamine (τριαιθανολαμίνη), Polysorbate 20, Sulfur, Bismuth, Citrate (Κιτρικό άλας), Panthenol (Πανθενόλη), Sorbitol (Σορβιτόλη), Alcohol Denat.(Αλκοόλη), Glycolic Acid (Γλυκολικό οξύ), Parfum (Άρωμα)

Εταιρία

Loire Kosmetik

1 κριτική για Γυναικεία Bioloire Hair Lotion για φυσικό χρώμα μαλλιών χωρίς βαφή

 1. Χρίστος

  Ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που αγόρασα στις 10/8/23 με σχετική δυσπιστία κι όμως αποδείχθηκε πολύ καλό .
  Δεν αφήνει οσμή στα μαλλιά, δεν αφήνει χρώμα σε σεντόνι μαξιλάρι και στις πρώτες 15 μέρες υπήρχε αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μου .
  Βέβαια επειδή ήταν προχωρημένα γκρι προς άσπρο τα μαλλιά μου βλέπω πως το χρώμα σήμερα από άσπρο εγινε καστανό -καφε και σκουραίνει συνεχώς για αυτό θα συνεχίσω

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *