Ποιοι είμαστε

Η ΚΖ Ι.Κ.Ε. είναι εμπορική εταιρία που διαθέτει ποιοτικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα και ιδιαίτερα καλλυντικά, καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού.

Από την ίδρυσή της, η έδρα της εταιρίας είναι στο κέντρο της Αθήνας όπου διατηρεί και το φυσικό της κατάστημα στην οδό Παλλάδος 24-26 στο Μοναστηράκι. H εταιρία αναπτύσσει τις διεθνείς δραστηριότητές της στην Βουλγαρία στη διεύθυνση www.greengreen-bg.com, και προσεχώς στην Αίγυπτο.

Η ΚΖ Ι.Κ.Ε. αντιπροσωπεύει ποιοτικά καλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, όπως της Medosan Ελβετίας, της Loire Kosmetic Γερμανίας, της Solifa Γαλλίας και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή, τα κορυφαία εσώρουχα ακράτειας της Wearever Αμερικής.

Η εταιρία στελεχώνεται τόσο από νέους όσο και από πεπειραμένους επαγγελματίες  του Direct Marketing. Σταθερό μας μέλημα είναι, οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση βασισμένη στις Αρχές μας.

Οι Αρχές λειτουργίας μας έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και είναι οι:

  • Εμπιστοσύνη
  • Ειλικρίνεια
  • Εξυπηρέτηση

Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε αξιόλογα προϊόντα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά καθημερινά προβλήματα και στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Η εξυπηρέτησή σας είναι η δουλειά μας!
Η Ομάδα της Greengreen