OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος greengreen.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από greengreen.gr  και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το greengreen.gr  δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος greengreen.gr  γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής "Νέος Πελάτης" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου.

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Η ΚΖ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 30 ημερών από την έκδοση απόδειξης. Για αγορά πακέτου δεν γίνεται μερική επιστροφή χρημάτων.  Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο κατάστημά μας ή μέσω courier (με δική σας χρέωση). Απαραίτητη είναι η απόδειξη αγοράς σας για να σας καταθέσουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε χρησιμοποιημένα προϊόντα.
 
ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟΥ
Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, φορέστε ένα (1) εσώρουχο για να δοκιμάσετε το νούμερό σας. Εάν χρειάζεστε αλλαγή μεγέθους ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε, αλλά τηλεφωνήστε μας στο 210 32 53 777 για να προχωρήσουμε στην αλλαγή. ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε χρησιμοποιημένα ή πλυμένα εσώρουχα. Η χρέωση του courier για την παραλαβή και αποστολή νέου πακέτου στη διεύθυνση σας είναι

  • €3,00 όταν η πληρωμή γίνεται με κάρτα
  • €4,00 με αντικαταβολή
  • Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα Abena, που λόγω βάρους και μεγέθους η χρέωση αρχίζει από €6,00 και αυξάνεται ανάλογα με τα τεμάχια που παραγγέλνετε.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας , αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένος/η με το προϊόν, επιστρέψτε το στην εταιρία μας, μαζί με τη συσκευασία και την απόδειξη αγοράς, μέσα σε 2 εβδομάδες από την παραλαβή . Τα έξοδα αποστολής  και τα χρησιμοποιημένα προϊόντα δεν ανταλλάσσονται ούτε γίνεται αντικατάσταση με χρήματα. Χωρίς να έχουμε λάβει το προϊόν δεν γίνεται ανταλλαγή ούτε πίστωση. Όλες οι ανταλλαγές αποστέλλονται με ταχυδρομείο ή courier οπότε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε με το νούμερο πακέτου. Δεν κάνουμε ανταλλαγές ή πιστώσεις σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος.  Η ικανοποίηση σας είναι η προτεραιότητα μας. Στην  εταιρία μας greengreen.gr θέλουμε  συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας, γι΄αυτό κάθε παρατήρηση ή συμβουλή είναι σημαντικά και καλοδεχούμενα! Παρακαλούμε στείλετε email στο info@greengreen.gr και πείτε μας τα σχόλια σας. 

 

Επιστροφές

Παρακαλούμε στείλετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα στην εξής διεύθυνση:

KZ IKE

Παλλάδος 24-26

105 54 Αθήνα