Τρόποι Παραγγελίας

Οι τρόποι που οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μας μπορούν να παραγγείλουν είναι μέσω:

1. Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος (E-shop)
Επισκεφτείτε την διεύθυνση www.greengreen.gr  , περιηγηθείτε ή χρησιμοποιήστε την εύκολη αναζήτηση, για να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Προσθέστε προϊόντα στο Καλάθι σας πατώντας κάθε φορά στο κουπί αγορά. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή προϊόντων πατήστε το καλάθι σας (εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη για να δείτε ή αλλάξετε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας.

Επιλέξετε Ταμείο για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας. Εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε διεύθυνση αποστολής, τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής και πατώντας «Ολοκλήρωση Παραγγελίας», έχετε ολοκληρώσει την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε στο e-mail σας επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


2. Τηλεφώνου
Καλέστε μας στο 210 3253777 για να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσετε την παραγγελία σας.
Δευτέρα – Παρασκευή από 09:00 – 20:00
Σάββατο                              09:00 – 15:00

Τις υπόλοιπες ώρες καλείτε στο 218 218 5500 για να αφήνετε το μήνυμα σας. Εμείς θα σας καλέσουμε το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

3. Ε-mail
Στείλτε μας email με την παραγγελία σας στη διεύθυνση: info@greengreen.gr. Συνήθως απαντάμε στα emails εντός μιας μέρας.

4. Του Καταστήματος μας,
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Παλλάδος 24-26 στο Μοναστηράκι. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος εμφανίζεται στην σελίδα Επικοινωνία.

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση. Η πρόσβαση είναι εύκολη, απέχουμε μόλις 2 λεπτά από την οδό Αθηνάς και την στάση Μετρό «Μοναστηράκι». Καλό είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης πριν την επίσκεψή σας.

Μέσω Κούριερ ή ταχυδρομείου
Αποστολές Ελλάδας: Οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Σε  εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ δυσπρόσιτες περιοχές) χρησιμοποιείται το ταχυδρομείο όπου η υπηρεσία κούριερ δεν ενδείκνυται.
Αποστολές Ευρώπης: Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω κούριερ στις χώρες τις Ευρώπης κατά προτεραιότητα. Εναλλακτικά αποστέλλονται με ταχυδρομείο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Έξοδα Αποστολής - Συσκευασίας

Για την Ελλάδα: τα έξοδα αποστολής/συσκευασίας και αντικαταβολής είναι  5,00  ευρώ είτε μέσω κούριερ είτε μέσω ταχυδρομείου. Οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρίας χρεώνονται μόνο τα έξοδα αποστολής, που είναι  3,50  ευρώ.  Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα Abena, που λόγω βάρους και μεγέθους η χρέωση αρχίζει από €6,00 κι αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των τεμαχίων που παραγγέλνετε.

Για την Κύπρο: τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι  10,00  ευρώ είτε μέσω κούριερ είτε μέσω ταχυδρομείου.

Για την Υπόλοιπη Ευρώπη: ενημερώνουμε τον πελάτη μας τόσο για τις διαθέσιμες υπηρεσίες όσο και τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας.