Τρόποι Παραγγελίας

Οι τρόποι που οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μας μπορούν να παραγγείλουν είναι μέσω:

1. Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος (E-shop)
Επισκεφτείτε την διεύθυνση www.greengreen.gr  , περιηγηθείτε ή χρησιμοποιήστε την εύκολη αναζήτηση, για να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Προσθέστε προϊόντα στο Καλάθι σας πατώντας κάθε φορά στο κουπί αγορά. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή προϊόντων πατήστε το καλάθι σας (εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη για να δείτε ή αλλάξετε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας.

Επιλέξετε Ταμείο για να τοποθετήσετε την παραγγελία σας. Εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε διεύθυνση αποστολής, τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής και πατώντας «Ολοκλήρωση Παραγγελίας», έχετε ολοκληρώσει την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε στο e-mail σας επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


2. Τηλεφώνου
Καλέστε μας στο 210 3253777 για να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσετε την παραγγελία σας.
Δευτέρα – Παρασκευή από 09:00 – 20:00
Σάββατο                              09:00 – 15:00

Τις υπόλοιπες ώρες καλείτε στο 218 218 5500 για να αφήνετε το μήνυμα σας. Εμείς θα σας καλέσουμε το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

3. Ε-mail
Στείλτε μας email με την παραγγελία σας στη διεύθυνση: info@greengreen.gr. Συνήθως απαντάμε στα emails εντός μιας μέρας.

4. Του Καταστήματος μας,
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Παλλάδος 24-26 στο Μοναστηράκι. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος εμφανίζεται στην σελίδα Επικοινωνία.

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση. Η πρόσβαση είναι εύκολη, απέχουμε μόλις 2 λεπτά από την οδό Αθηνάς και την στάση Μετρό «Μοναστηράκι». Καλό είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης πριν την επίσκεψή σας.

Μέσω Κούριερ ή ταχυδρομείου
Αποστολές Ελλάδας: Οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Σε  εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ δυσπρόσιτες περιοχές) χρησιμοποιείται το ταχυδρομείο όπου η υπηρεσία κούριερ δεν ενδείκνυται.
Αποστολές Ευρώπης: Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω κούριερ στις χώρες τις Ευρώπης κατά προτεραιότητα. Εναλλακτικά αποστέλλονται με ταχυδρομείο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Έξοδα Αποστολής - Συσκευασίας

Για την Ελλάδα:
Για τις κατηγορίες προϊόντων: "Ομορφιά", "Ανακούφιση & Φροντίδα", "Ορθοπεδικά Είδη", "Απορροφητικά Εσώρουχα Ακράτειας DryEver", καθώς και για την κατηγορία "Εσώρουχα Ακράτειας Wearever" :
Κόστος μεταφορικών: 3,5 ευρώ
Κόστος Αντικαταβολής: 1,5 ευρώ 
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση όταν η πληρωμή πραγματοποιείται με κάρτα. 

Για την κατηγορία "Πάνες Ενηλίκων": 
Κόστος μεταφορικών: 

Abri San Special  Αττική Ηπειρωτική Ελλάδα Νησιώτικη Ελλάδα
1 τεμάχιο  4,5€ 4,5€ 4,5€
2 τεμάχια 5,5€ 5,5€ 9,5€
3 τεμάχια  6,5€ 8,5€ 11,5€
4 τεμάχια  9,5€ 11,5€ 15,5€
5 τεμάχια  12,5€ 14,5€ 20,5€
6 τεμάχια  13,5€ 15,5€ 21,5€

Από 6 τεμάχια και άνω υπάρχει 1€ χρέωση για κάθε έξτρα τεμάχιο. Ισχύει για όλες τις περιοχές.

Abri Form  Αττική Ηπειρωτική Ελλάδα Νησιώτικη Ελλάδα
1 τεμάχιο  4,5€ 4,5€ 4,5€
2 τεμάχια 5,5€ 5,5€ 9,5€
3 τεμάχια  6,5€ 8,5€ 11,5€
4 τεμάχια  9,5€ 11,5€ 15,5€
5 τεμάχια  12,5€ 14,5€ 20,5€
6 τεμάχια  13,5€ 15,5€ 21,5€

Από 6 τεμάχια και άνω υπάρχει 1€ χρέωση για κάθε έξτρα τεμάχιο. Ισχύει για όλες τις περιοχές.

Abri Flex Αττική Ηπειρωτική Ελλάδα Νησιώτικη Ελλάδα
1 τεμάχιο  3,5€ 3,5€ 3,5€
2 τεμάχια 4,5€ 4,5€ 5,5€
3 τεμάχια  5,5€ 5,5€ 7,5€

Από 3 τεμάχια και άνω υπάρχει 1€ χρέωση για κάθε έξτρα τεμάχιο. Ισχύει για όλες τις περιοχές.

Κόστος Αντικαταβολής: 1,5 ευρώ 
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση όταν η πληρωμή πραγματοποιείται με κάρτα.

Για Κύπρο και  Υπόλοιπη Ευρώπη: 

Κόστος μεταφορικών: 10,0 ευρώ
Στις Παραγγελιές εκτός Ελλάδος δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με Αντικαταβολή.

Ελλείψεις διαθεσιμότητας
Το greengreen.gr διαθέτει μία δυναμική προϊόντική γκάμα 10.000 κωδικών, διατηρώντας ένα μεγάλο ποσοστό αυτών, σε παρακαταθήκη. Οι αποστολές εκτελούνται από 1 εώς 3 ημέρες από την στιγμή εισόδου της νέας παραγγελίας στο σύστημα. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είναι δυνατό να τηρηθούν τα ανωτέρω χρονικά όρια οι πελάτες ενημερώνονται εγκαίρως  για την πιθανή καθυστέρηση και τους δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης ή της τροποποίησης της παραγγελίας.   Στην περίπτωση που κάποια προϊόντα ενώ βρίσκονται αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν διατίθενται λόγω γενικότερης έλλειψης των προμηθευτών ή κατάργησης της κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα λόγω ανωτέρας βίας ή κακών καιρικών συνθηκών ή για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να παραληφθούν από το greengreen.gr, το τελευταίο δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Αδυναμία παροχής υπηρεσιών
Το greengreen.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες του να είναι διαθέσιμες εντός των ωραρίων και των καθορισμένων  χρονικών ορίων. Ωστόσο δεν λαμβάνει καμία ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης οποιαδήποτε υπηρεσίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα των ταχυμεταφορικών εταιριών που συνεργάζεται, ή δυσλειτουργίας του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου, ή του παρόχου διαδικτυακής φιλοξενίας ή του παρόχου επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών ή του  παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος ή του παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.


Πολιτική Επιστροφών Εσωρούχων

Επιστροφές γίνονται αποδεκτές για αγορές εντός Ελλάδας. Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 30 ημερών από την έκδοση απόδειξης. Για αγορά πακέτου δεν γίνεται μερική επιστροφή χρημάτων.  Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο κατάστημά μας ή μέσω courier (με δική σας χρέωση). Απαραίτητη είναι η απόδειξη αγοράς σας για να σας καταθέσουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε χρησιμοποιημένα προϊόντα.
 
ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟΥ
Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, φορέστε ένα (1) εσώρουχο για να δοκιμάσετε το νούμερό σας. Εάν χρειάζεστε αλλαγή μεγέθους ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε, αλλά τηλεφωνήστε μας στο 210 32 53 777 για να προχωρήσουμε στην αλλαγή. ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε χρησιμοποιημένα ή πλυμένα εσώρουχα. Η χρέωση του courier για την παραλαβή και αποστολή νέου πακέτου στη διεύθυνση σας είναι

  • €3,50 κόστος μεταφορικών
  • €1,50 κόστος αντικαταβολής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας , αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένος/η με το προϊόν, επιστρέψτε το στην εταιρία μας, μαζί με τη συσκευασία και την απόδειξη αγοράς, μέχρι και 14 μέρες από την παραλαβή. Τα έξοδα αποστολής  και τα χρησιμοποιημένα προϊόντα δεν ανταλλάσσονται ούτε γίνεται αντικατάσταση με χρήματα. Χωρίς να έχουμε λάβει το προϊόν δεν γίνεται ανταλλαγή ούτε πίστωση. Όλες οι ανταλλαγές αποστέλλονται με ταχυδρομείο ή courier οπότε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε με το νούμερο πακέτου. Δεν κάνουμε ανταλλαγές ή πιστώσεις σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος.