Τρόποι Παραγγελίας

1.Μέσω του ιστότοπου μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.

 

2.Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 32 53 777, Δευτέρα-Τετάρτη 09:00-16:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 09:00-14:00. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες μπορείτε να τηλεφωνήσετε  στο τηλ. 218 218 5500 και να αφήσετε μήνυμα να σας καλέσουμε.

 

3.Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@greengreen.gr

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο αποστολής στη διεύθυνση σας.  Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα έως και σε 3 ημέρες από την παραγγελία σας. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

 

Τρόποι Αποστολής

Με courier ή ταχυδρομείο σε όλη την Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και για περιοχές μακριά από πόλεις, οι αποστολές γίνονται ταχυδρομικώς. Στην περίπτωση που επιθυμείτε αποκλειστικά αποστολή με courier, το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

 

Έξοδα Αποστολής και Συσκευασίας

Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι ?3,00 για όλη την Ελλάδα, είτε η παραγγελία αποσταλεί ταχυδρομικώς είτε με courier.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ευρώπη τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι ?6,00 είτε η παραγγελία αποσταλεί ταχυδρομικώς είτε με courier.

 

Παραλαβή από το Κατάστημα μας

Κατάστημα greengreen.gr

Παλλάδος 24-26 (πίσω από το μετρό Μοναστηράκι)

Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή online παραγγελία. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να έρχεται από το κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του. Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από το κατάστημα είναι το εξής: Δευτέρα-Τετάρτη 09:00-16:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 09:00-14:00.

 

Τηλ. καταστήματος  210 32.53.777