Your Cart

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 32 53 777

Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελίες και Αποστολή

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Παλλάδος 24-26, στην πλατεία Ψυρρή στο Μοναστηράκι.

Το Ωράριο του Καταστήματος μας είναι: 

Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00 – 16:30 

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

Σάββατο: 09:00 – 14:00

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,5 ευρώ.

Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον 1,5 ευρώ. Συνολικά, το κόστος αποστολής με αντικαταβολή ανέρχεται στα 5 ευρώ. 

 

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων έχει να κάνει με το stock που υπάρχει στο κατάστημα την δεδομένη στιγμή. Αν κάποιο προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη, ο πελάτης ενημερώνεται και η παραγγελία μεταφέρεται για όταν υπάρχει ξανά το προϊόν. 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσα από το site μας στο www.greengreen.gr

Τηλεφωνικά στο 210 3253 777

Μέσω Μηνύματος στους λογαριασμούς της GreenGreen στο Facebook και στο Instagram

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας με την υπόδειξη “ Ο Λογαριασμός μου”. Συμπληρώστε τα στοιχεία που χρειάζονται και ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος προς χρήση. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας με το νούμερο αποστολής που θα σας σταλεί μέσω email, κατόπιν της παραγγελίας. 

Όλες οι αγορές με πιστωτική κάρτα, μεταφέρονται σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας όπως και άλλα προσωπικά στοιχεία, δεν αποθηκεύονται.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα τα λάβετε σε ένα ενιαίο πακέτο, σε μια αποστολή. 

Μπορούν να γίνουν αποστολές σε όλο τον κόσμο. 

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται την επόμενη μέρα, εκτός και αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επιπλέον, θα ενημερώνεστε και  τηλεφωνικά για την παράδοση των προϊόντων.

Μπορείτε να προσθέσετε όσα περισσότερα προϊόντα επιθυμείτε στην ίδια παραγγελία. 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο σπίτι σας από την Γενική Ταχυδρομική Κούριερ ή να έρθετε στο κατάστημά μας στην οδό Παλλάδος 24- 26, στο Ψυρρή στο Μοναστηράκι.

Αρχικά επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Έπειτα πατάτε το σήμα με το καλάθι που βρίσκεται πάνω, δεξιά για να κάνετε ολοκλήρωση της αγοράς σας. 

Στο τελευταίο στάδιο, τοποθετείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης. 

 

Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης που θα λέει αν αυτή έχει καταχωρηθεί. 

 

Μπορείτε να πληρώσετε με :

ΆΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ μέσω του www.greengreen.gr. Στους πελάτες που επιλέγουν την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες μηνιαίες δόσεις. Οι δόσεις εμφανίζονται κατά την διαδικασία πληρωμής και τις επιλέγετε κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας:

–4 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αξία παραγγελίας από €40 έως €100

–6 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αξία παραγγελίας άνω των €100

ή με 

ΆΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ στο Κατάστημά μας. Διαθέτουμε σύστημα POS στο κατάστημά μας όπου μπορείτε να πληρώσετε με άτοκες μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα:

-4 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αξία παραγγελίας από €40 έως €100

-6 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αξία παραγγελίας άνω των €100

 

  • Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή,  με την παραλαβή της παραγγελίας σας. 
  • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 
  • Μέσω PayPal 
  • Μέσω Web Banking – Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
  • Με Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

 

Μπορούν να γίνουν παραγγελίες μέσω Facebook και Intagram, εφόσον μας αποστείλετε σε μήνυμα το Ονοματεπώνυμο, την Διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Αλλαγές και Επιστροφές προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται αποδεκτές για αγορές εντός Ελλάδας. Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 30 ημερών από την έκδοση απόδειξης. Για αγορά πακέτου δεν γίνεται μερική επιστροφή χρημάτων.  Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο κατάστημά μας ή μέσω courier (με δική σας χρέωση). Απαραίτητη είναι η απόδειξη αγοράς σας για να σας καταθέσουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε χρησιμοποιημένα προϊόντα.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε, δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210 3253 777. 

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, φορέστε ένα (1) εσώρουχο για να δοκιμάσετε το νούμερό σας. Εάν χρειάζεστε αλλαγή μεγέθους ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε, αλλά τηλεφωνήστε μας στο 210 32 53 777 για να προχωρήσουμε στην αλλαγή. ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε χρησιμοποιημένα ή πλυμένα εσώρουχα. Η χρέωση του courier για την παραλαβή και αποστολή νέου πακέτου στη διεύθυνση σας είναι

€3,50 κόστος μεταφορικών

€1,50 κόστος αντικαταβολής

Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας , αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένος/η με το προϊόν, επιστρέψτε το στην εταιρία μας, μαζί με τη συσκευασία και την απόδειξη αγοράς, μέχρι και 14 μέρες από την παραλαβή. Τα έξοδα αποστολής  και τα χρησιμοποιημένα προϊόντα δεν ανταλλάσσονται, ούτε γίνεται αντικατάσταση με χρήματα. Χωρίς να έχουμε λάβει το προϊόν δεν γίνεται ανταλλαγή, ούτε πίστωση.

Όλες οι ανταλλαγές αποστέλλονται με ταχυδρομείο ή courier οπότε υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής με τον αριθμό του πακέτου.

Τα στοιχεία αποστολής μπορούν να αλλαχθούν μέσα από την πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της GreenGreen η τηλεφωνικά στο 210 3253 777.

Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσα από την ιστοσελίδα της Greengreen ή τηλεφωνικά στο 210 3253 777.

Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο προϊόν υπάρχει στο www.greengreen.gr , ακόμα και εξαντλημένο. Η μόνη διαφορά είναι ότι η παραλαβή θα γίνει με καθυστέρηση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Δεν κάνουμε ανταλλαγές ή πιστώσεις σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3253 777, μέσω mail στο info@greengreen.gr , με την φόρμα επικοινωνίας ή στο κατάστημά μας: 

Παλλάδος 24-26,

Πλ.Ψυρρή, 10554 Αθήνα

στάση μετρό Μοναστηράκι

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς.
Τηλεφωνήστε για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με την αγορά σας

Γρήγορη Αποστολή

Παραλαβή της παραγγελίας σας σε 1-3 ημέρες

Επιστροφή Χρημάτων εντός 30 ημερών

Ισχύει για όλα τα προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες δεν έχουν ανοιχτεί

Ασφαλείς συναλλαγές

Paypal/ Master/ Visa/ Diners/ American Express

Σεβασμός στο περιβάλλον

Λειτουργία με οικολογική συνείδηση και προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα

[]