Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το Κατάστημα χωρίς χρέωση

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Παλλάδος 24-26, στο Ψυρρή, λίγα μόλις λεπτά από την στάση Μετρό Μοναστηράκι. 

Για την διευκόλυνση σας, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα και να κάνετε κράτηση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, χωρίς καμία χρέωση. 

2. Αποστολές Μέσω Κούριερ ή ταχυδρομείου

Αποστολές εντός Ελλάδας: Οι παραγγελίες αποστέλλονται με κουριερ σε όλη την Ελλάδα. Σε  εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ δυσπρόσιτες περιοχές) χρησιμοποιείται το ταχυδρομείο όπου η υπηρεσία κούριερ δεν ενδείκνυται.

Αποστολές Ευρώπης: Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω κούριερ στις χώρες της Ευρώπης κατά προτεραιότητα. Εναλλακτικά αποστέλλονται με ταχυδρομείο κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Οι αποστολές εκτελούνται από 1 εώς 3 ημέρες από την στιγμή εισόδου της νέας παραγγελίας στο σύστημα.

Σε ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είναι δυνατό να τηρηθούν τα ανωτερω χρονικά όρια οι πελάτες ενημερώνονται εγκαίρως  για την πιθανή καθυστέρηση και τους δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης ή της τροποποίησης της παραγγελίας. Στην περίπτωση που κάποια προϊόντα ενώ βρίσκονται αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν διατίθενται λόγω γενικότερης έλλειψης των προμηθευτών ή κατάργησης της κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα λόγω ανωτέρας βίας, το greengreen.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Αδυναμία παροχής υπηρεσιών

Το greengreen.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες του να είναι διαθέσιμες εντός των ωραρίων και των καθορισμένων  χρονικών ορίων. Ωστόσο δεν λαμβάνει καμία ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης οποιαδήποτε υπηρεσίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα των ταχυμεταφορικών εταιρειών που συνεργάζεται, δυσλειτουργίας του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου, διαδικτυακής φιλοξενίας, επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών, ηλεκτρικού ρεύματος ή του παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Γρήγορη Αποστολή

Παραλλαβή την επόμενη ημέρα της παραγγελίας.

Επιστροφές εντός 30 ημερών

Ισχύει για συσκευασίες που δεν έχουν ανοιχθεί.

Πιστοποιητικά Ασφαλών συστατικών

Πιστοποιητικά ασφαλών συστατικών για όλα μας τα προϊόντα.

100% Ασφαλείς Συναλλαγές

PayPal / MasterCard / Visa