Shopping Cart

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 32 53 777

υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό Οξύ: Τι είναι και γιατί όλος αυτός ο χαμός;

Είναι το υαλουρονικό οξύ ο νέος μας σύμμαχος στο scincare;

Γράφει η Jasmine (Asiko) Altunyan 

Όταν εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες, εκεί λίγο μετά τα 30, η φροντίδα της επιδερμίδας μας, γίνεται ένα πρωταρχικό μέλημα. Ξαφνικά το “Forever Young” που μας φάνταζε αληθινό και νομίζαμε πως απευθύνεται σε εμάς, φαντάζει τουλάχιστον ειρωνικό. Η όψη μας αλλάζει και παρατηρούμε όλες εκείνες τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες έκφρασης που λένε, που μοιάζουν σαν να εμφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ. (Η βαρύτητα μας τιμωρεί επειδή είμαστε χαρούμενες). 

Και εκεί αρχίζει η έρευνα. Χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς διεκδικούν μια θέση στην ρουτίνα ομορφιάς μας, ενώ οι δοκιμές πάνε σύννεφο, χωρίς να καταλήγουμε ποτέ σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν. Προϊόντα από διάφορες εταιρείες, με διαφορετική σύσταση, τιμή και υφή, υπόσχονται να επαναφέρουν την χαμένη νεότητα της επιδερμίδας μας. 

Θα σας ρωτήσω και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά. Πόσες φορές έχετε αγοράσει κάποια κρέμα επειδή την διαφημίζει η τάδε γνωστή ηθοποιός, παρουσιάστρια κτλ.; Πόσες φορές έχετε πάρει την ίδια κρέμα ημέρας δεύτερη φορά με το που τελείωσε, το ίδιο αντηλιακό κτλ; Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως αγόραζα συνεχώς καινούργια μέχρι να βρω εκείνο το μαγικό προϊόν που θα με έκανε ξανά να νιώθω όμορφη. Τα περισσότερα φυσικά, ήθελαν μια διαδικασία και χρόνο για να έχουν αποτελέσματα, κάτι που δεν μπορούσα να υποστηρίξω.

Αυτό όμως δεν ήταν το ζητούμενο. Ποιό είναι εκείνο το προϊόν που θα έχει αποτελέσματα με τον λιγότερο δυνατό κόπο και χρόνο;

Και να σας πω κάτι; Βρήκα την λύση!! 

Έκανα λοιπόν την έρευνά μου και αποφάσισα να σας παρουσιάσω το Σέρουμ υαλουρονικού οξέος της Pure & Care.  

Πριν όμως σας μιλήσω συγκεκριμένα για το σέρουμ που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπω τα σέρουμ, θα ήθελα να δούμε κάποια βασικά πράγματα για το Υαλουρονικό Οξύ.  

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ; 

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια κολλώδης ουσία που παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και βρισκεται σε όλους τους συνδετικούς ιστούς. Ευθύνεται για την υγιή όψη της επιδερμίδας μας και την σωστή λειτουργία των αρθρώσεων. 

Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή της μειώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να χάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της και να προκαλούνται οι ρυτίδες.

Πως βοηθάει το υαλουρονικό οξύ την επιδερμίδα;

Τα σέρουμ γενικότερα και το υαλουρονικο οξύ ειδικότερα, κερδίζουν την μάχη στην αντιγήρανση για έναν πολύ σημαντικό λόγο, την σύστασή τους. Τι εννοώ με αυτό; Λόγω της μικρής μοριακής μάζας, το υαλουρονικό οξύ είναι πιο συμπυκνωμένο και εισρέει καλύτερα στην επιδερμίδα, προσφέροντάς της περισσότερα οφέλη. 

Επιπλέον το γεγονός ότι το υαλουρονικό οξύ έχει την δυνατότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, το κάνει νούμερο ένα συστατικό για την πιο σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Μετά την χρήση σέρουμ με υαλουρονικό οξύ, η επιδερμίδα μοιάζει ορατά ανανεωμένη και σφριγηλή, λόγω της υψηλής ενυδατικής δράσης που προσφέρει. 

Γιατί  αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και της κουρασμένης επιδερμίδας; 

Τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος που είναι υπεύθυνα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μειώνονται συνεχώς από το δέρμα μας όσο περνούν τα χρόνια. Γι΄αυτό και όσο πιο νεαρή είναι η ηλικία, τόσο πιο ενυδατωμένη και πιο «ζουμερή» είναι η επιδερμίδα. Η εφαρμογή του Υαλουρονικού οξέος πάνω στο δέρμα λοιπόν αυξάνει τα επίπεδα του οξεος που χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να αποκτά η επιδερμίδα σας αυτή την νεανική φρεσκάδα.

Υπάρχει κίνδυνος κατά τη χρήση του Υαλουρονικού Οξέος;

Καθώς το υαλουρονικο οξύ παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό, δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αλλεργίες από την χρήση υαλουρονικού οξέος. Τις περισσότερες φορές, τα τυχόν δερματικά προβλήματα που ίσως εμφανιστούν, οφείλονται στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η θεραπεία. 

Εκτός από τα εντελώς ασφαλή σέρουμ, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ενέσιμη μορφή. Η θεραπεία γίνεται συνήθως από κάποιον αισθητικό χειρουργό ή δερματολόγο. Κάποιες φορές παρατηρούνται κάποιοι δερματικοί ερεθισμοί από την χρήση της βελόνας, αλλά όχι από το υαλουρονικό οξύ. 

Με ποιους τρόπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ; 

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχουν ποικίλοι τρόποι χρήσης του υαλουρονικού οξέος. 

  • Σε μορφή σέρουμ

Ο πιο απλός τρόπος χρήσης υαλουρονικού οξέος είναι η ενσωμάτωσή του στην ρουτίνα ομορφιάς μας σε μορφή σέρουμ. Λίγες σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο, πριν από την ενυδατική σας κρέμα και είστε έτοιμες. 

  • Σε χαπάκι 

Η αλήθεια είναι πως διάβασα αρκετά άρθρα σχετικά με το υαλουρονικό οξύ σε χάπι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκε πως δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος. Ο κύριος λόγος είναι, πως τα οξέα στο στομάχι, διαλύουν το υαλουρονικό οξύ, πριν αυτό προλάβει να απορροφηθεί από τον οργανισμό. 

  • Σε ενέσιμη μορφή 

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αισθητικής επέμβασης είναι το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ. Τα αποτελέσματα είναι πολύ άμεσα και διαρκούν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Τα έξι οφέλη του υαλουρονικού οξέος: 

  • Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. 
  • Επιταχύνει την επούλωση πληγών. 
  • Απαλύνει τον πόνο των αρθρώσεων. Τις κάνει πιο μαλακές. 
  • Βοηθάει στην πέψη και στα  συμπτώματα στομαχικών διαταραχών. 
  • Βοηθά στην ξηροφθαλμία. 
  • Διατηρεί την δύναμη των κοκάλων. 

Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα υαλουρονικού οξέος στην αγορά. Εμείς εδώ στην Greengreen βρήκαμε το προϊόν που όχι μόνο θα σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά είναι και ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές. Η διαδικασία παραγωγής γίνεται χωρίς δοκιμές σε ζώα, ενώ η ποιότητα είναι εγγυημένως υψηλή.

Το Υαλουρονικό Σέρουμ της Pure and Care είναι αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό. 

Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα της Pure and Care; 

Η δημιουργία ενός καλλυντικού είναι μια διαδικασία, η βάση της οποίας είναι η έμπνευση. Η ανάγκη επίλυσης ενός προβλήματος με έναν τρόπο που είναι αντιπροσωπευτικός των αξιών της εταιρείας και του τρόπου με τον οποίον θέλει να φροντίσει τους πελάτες της, είναι αυτή που δημιουργεί νέα προϊόντα. 

Οι αξίες της Pure and Care είναι η ομορφιά και η ελευθερία στην επιλογή προϊόντων που είναι απόλυτα ασφαλή. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουν στους πελάτες λεπτομερή ανάλυση όλων των επιμέρους συστατικών των προϊόντων, μαζί με επεξήγηση για το τι ακριβώς είναι το καθένα.  Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και ελέγχου. 

Τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα και αναγνωρισμένα ως ασφαλή, για χρήση σε κλινικές, κέντρα ομορφιάς και σπα. 

Τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα από φυτά και αιθέρια έλαια αλλά και εργαστηριακά ενεργά συστατικά, απόλυτα ασφαλή για την επιδερμίδα. Η διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα πιστοποιημένα συστατικά, την λεπτομερή ανάλυση των οποίων μπορεί να βρει κανείς στο site τους, είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει. 

Δεν περιέχουν χημικά αρωματικά συστατικά, ενώ σε πολλά από τα καλλυντικά τους βασικά συστατικά είναι το μέλι, το εκχύλισμα από μετάξι και το έκκριμα σαλιγκαριού, συστατικά γνωστά για τις ιδιότητες αναδόμησης και λείανσης.  Είναι κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. 

Τα προϊόντα της PURE & CARE δεν δοκιμάζονται σε ζώα. 

Η εταιρεία PURE & CARE είναι μέλος του Δανέζικου Οργανισμού εμπορίου Καλλυντικών και προϊόντων Υγιεινής.

Ποιά προϊόντα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα για καλύτερα αποτελέσματα; 

Τα σέρουμ είναι συμπληρωματικά προϊόντα ομορφιάς που κάνουν όμως πολύ μεγάλη διαφορά στην συνολική φροντίδα της επιδερμίδας μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κάποια ενυδατική κρέμα (ή μόνο την αντηλιακή κρέμα κατά τους θερινούς μήνες) και φυσικά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να χρησιμοποιείτε και ένα σέρουμ (ή κρέμα) για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Το καθημερινό πλύσιμο της επιδερμίδας με το σφουγγαράκι Konjac και το να αφιερώσετε δέκα λεπτά το βράδυ πριν τον ύπνο για την φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου σας, θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο νέα και όμορφη. 

Δοκιμάστε το Σέρουμ Υαλουρονικού Οξέος και στείλτε μας την εμπειρία σας. Μπορείτε μάλιστα να μας στείλετε φωτογραφίες σας με το πριν και το μετά. 

Παραγγείλετε το ΕΔΩ: 

Πηγή: healthline.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γρήγορη Αποστολή

Παραλαβή της παραγγελίας σας σε 1-3 ημέρες

Επιστροφή Χρημάτων εντός 30 ημερών

Ισχύει για όλα τα προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες δεν έχουν ανοιχτεί

Ασφαλείς συναλλαγές

Paypal/ Master/ Visa/ Diners/ American Express

Σεβασμός στο περιβάλλον

Λειτουργία με οικολογική συνείδηση και προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα